2777
2789

(با یه پسری در ارتباط بودم) از اخرین باری که زنگ زد و قول داد دیگه سراغمو نگیره، واقعا نگرفته و زنگیم نزده، ولی هر شماره ناشناسی که زنگ میزنه من میگم نکنه اونه؟ 🤦🏻‍♀️

دارم دیوونه میشم 

قول داده ولم کنه ولی همش حس میکنم باز قراره سراغمو بگیره ، اینکه همه شماره های ناشناسو بلاک کنم خوبه؟ چون از شماره های غیر شماره خودش شده گاهی تماس بگیره 

بعد میگم اگر بلاک ناشناس هارو بزنم، بد نیست؟ 

نمیخوامم خطمو عوض کنم، این شماره رو همه دارن 

نمیدونم چیکار کنمممممم

... 🤍🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاک نکن

جواب بده یه بار اون بود دیگه جواب نده

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

جواب نمیدی وقتی ناشناسا زنگ میزنن؟

قبلا جواب میدادم 

ی بار جواب دادم ی ناشناسو دیدم هرچی میگم الو جواب نمیده طرف

بغد پیام داد فهمیدم همون پسره هست 

خیلی اعصابم خرد شده بود 

بعداز اون جریان دیگه جواب نمیدم ناشناس هارو

... 🤍🦋
همین اتفاق افتاد اخهجواب میدادم دوماه پیش ی ناشناس زنگ زد بعد فهمیدم اونه..

خب دیگه نه بلاک کن که باهر خطی زنگ بزنه بهت،نه جوابشو بده اصلاااا

خودش روش کم میشع

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

قبلا جواب میدادم ی بار جواب دادم ی ناشناسو دیدم هرچی میگم الو جواب نمیده طرفبغد پیام داد فهمیدم همون ...

پسره دوست پسرت بود یا صرفا یه ارتباط ساده بود؟ 

به نظرم دفعه بعدی هر ناشناسی زنگ زد جوابشو بده اگه اون بود تهدیدش که کن اگه به این کارش ادامه بدی میری پیش پلیس فتا

نه مگه میشه ممکنه کسی با شما کار داشته باشه وشمارش ذخیره نباشه پستی اداره ای جایی اینقدر ضعیف نباش

دقیقا خودمم میگم نکنه یکی کارم داشته باشه

ولی خسته شدم از دستش 

هرچی بی محلی بازم زنگ پیام با ایدی های متفاوت، شماره های دیگه، اخرین بار دیگه جوابشو دادم گفتم ولم کننن

قول داده دیگه سراغمو نگیره

ولی همش میگم با خودم نکنه باز پیگیر بشه 

هر شماره ناشناسی زنگ میزنه استرس میگیرم 

... 🤍🦋
خب دیگه نه بلاک کن که باهر خطی زنگ بزنه بهت،نه جوابشو بده اصلااااخودش روش کم میشع

چند ماه هرجور ارتباط گرفت جواب ندادم

سین نمیزدم حتی 

از همه جا بلاک 

ولییییی باز ول نمیکرد، بار اخر جواب دادم بلکه ولل کنه 

گفت کاریت ندارم دیگه 

ولی باز حس میکنم قرار نیست بیخیال بشه

... 🤍🦋
چند ماه هرجور ارتباط گرفت جواب ندادمسین نمیزدم حتی از همه جا بلاک ولییییی باز ول نمیکرد، بار اخر جوا ...

عزیزم من خودم دارم همین چیزب رو میگی رو تجربه میکنم

اصلا نه بلاک کن نه جواب بده نه ریجکت کن

اینجور بیشتر میسوزه🤣🤣

پسره دوست پسرت بود یا صرفا یه ارتباط ساده بود؟ به نظرم دفعه بعدی هر ناشناسی زنگ زد جوابشو بده اگه او ...

قصدمون ازدواج بود، من اهل ارتباط نبودم، انقد گفت ازدواج، من قصدم فلان، تا بعد ی مدت گفتم باشه 

ولی خط قرمزارو داشتم 

بعد دیدم ب درد من نمیخوره و تمام شد اون ارتباط 

... 🤍🦋