2777
2789
عنوان

دم اذان پست بذارید براتون دعای جبرئیل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 71 پست
بگو تورو خدا بگو فاطمه بهت پناه اورد پس چی شد 😭 چرا دست خالی ردم کردی از خونه ت

ان شا الله خود آقا بع حق دل پر دزد عمش دست پر ردتون میکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله خود آقا بع حق دل پر دزد عمش دست پر ردتون میکنه

پس کووووو خواهر الان دو هفته هست برگشتم بخدا فسم اوضاع بدترم شده 😭

امام رضا پس اون نشونه که بهم دادی چی بود من دلم روشن بود امام رضااااا پس چی شد امام رضااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کووووو خواهر الان دو هفته هست برگشتم بخدا فسم اوضاع بدترم شده 😭امام رضا پس اون نشونه که بهم دادی ...

میگن سیاه ترین لحظه شب دقیقا چند ثانیه قبل طلوعه

ان شا الله درست میشه

منم خودن در خونه حضرت ابوالفضل و حضرت فاطمه زهرا دارم در میزنم منتظر اینم به اذن خدا کمکم کنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
میگن سیاه ترین لحظه شب دقیقا چند ثانیه قبل طلوعهان شا الله درست میشهمنم خودن در خونه حضرت ابوالفضل و ...

در زدم ، قسمشون دادم ، رفتم پابسشون و نذر کردم و نیاز کردم ولی کووووووو 😭

با دست خالی گفتن برو بهم پناه ندادن 😭😭😭

حضرت فاطمه یادت باشه از بی کسی و بدبختی پناه اوردم به پسرت امام رضا ولی پناه م نداد 😭 😭 😭 

در زدم ، قسمشون دادم ، رفتم پابسشون و نذر کردم و نیاز کردم ولی کووووووو 😭با دست خالی گفتن برو بهم پ ...

امام رضا یا حاجتمو بده زود یا خودمو میکشم یا میرم به بی آبرویی زیر مردم می‌خوابم و گناه شم گردن شما ...

هدیه به ابوالفضل العباس برای رفع حاجت روایی

پنجشنبه شب هفته اول یک سوره یاسین 

هفته بعد ۲سوره یاسین 

هفته بعد ۳سوره یاسین 

هفته چهارم ۴سوره یاسین بدون حرف زدن وپشت سرهم خوانده شود

امیدوارم حاجت روا شوید

امام رضا یا حاجتمو بده زود یا خودمو میکشم یا میرم به بی آبرویی زیر مردم می‌خوابم و گناه شم گردن شما ...

ان شا الله حضرت عباس و امام با غیرتشون ضامنتون میشن

خب پس کو غیرتش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایاااااا کجایییییییی 😭😭😭

اگه الان فرصت‌سوزی دارید برید تو نت مناجات رامین سرچ کنید معنیشو بخونید

مسلماً خدایی که تمام این جهان را آفریده و براش برنامه‌ریزی می‌کنه برای وقت بارش باران برای وقت تغییر فصل‌ها برای وقت میوه دادن درختا حتی  برای جوشش چشمه‌ها تصمیم می‌گیره توانایی اینو داره که تمام مشکلات آدمو حل بکنه چون از همه مشکلات بزرگتره انشاالله کمکتون می‌کنه

اما در کنار کمکی که خدا براتون می‌رسونه خودتونم باید برای حل مشکلی که دارین تلاش کنید، از تو حرکت از خدا برکت خدا خودش تو قرآن گفته که سمیع و علیمه بصیره هم می‌شنوه هم می‌بینه و هم به همه چی آگاهه نشالله خودش کمکتون می‌کنه

حضرت عباسی که تو کربلا تا وقتی بود کسی نتونست چپ به حرم نگاه کنه وکوه غیرت انشالله کمکتون می‌کنه

یه عزیزی بود توی این سایت می‌گفت که وقتی خیلی درمانده‌این ۷۰ مرتبه بگین یا فارس الحجاز ادرکنی یا اباصالح مهدی ادرکنی امام زمان خودش بیاد کمکتون

حضرت فاطمه یادت نره که پسرت بهم پناه نداد و من رفتم بی حیایی کردم گناه ش گردن من نیست یادت نره حضرت ...

عزیزم اگه مایل هستین مشکلتونو بگین شاید بتونیم فکر کنیم راجع بهش

اگه الان فرصت‌سوزی دارید برید تو نت مناجات رامین سرچ کنید معنیشو بخونیدمسلماً خدایی که تمام این جهان ...

بخدا تلاش کردم به پیغمبر تلاش کردم 😭

از بس گریه کردم چشام نمی‌بینه 😭😭😭😭

بخدا تلاش کردم به پیغمبر تلاش کردم 😭از بس گریه کردم چشام نمی‌بینه 😭😭😭😭