2777
2789
عنوان

دم اذان پست بذارید براتون دعای جبرئیل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 71 پست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💛❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم🌱🌱

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞....برا منم بخون خییلی دلم آشوبه غمگینه ی اضطرابی دارم ک ولم نمیکنه 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای بچه دار شدنم 💚🥲

انشاالله به برق حضرت مریم و طفل در آغوشش صاحب اولاد سالم و صالح بشین🌈🌈

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
واسه منم بخون بگو امام رضا فاطمه گفته این بود پناهی که بهم دادی ، بگو بگو فاطمه میگه بهت پناه اوردم ...

انشاالله غریب الغربا به حق جواد عزیزشون و به حق آبروی مادرش فاطمه زهرا و حضرت نجم خاتون خودش حاجتتون رو واسطه شه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

التماس دعا براي حاجتم

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
توروخدا برام من بخون یکشنبه می‌خوام برم جایی ناامید برنگردم

انشاالله خدایی که امید همه ناامیدهای خودش بهتون رحم کنه و کمک کنه ناامید نشین

تونت سرچ کنید مناجات راجین خیلی کوتاهه چند خطه بخونید خیلی قشنگه معنیشم بخونید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد ...

انشاالله خدا به حق دل پر اضطراب حضرت زینب براتون معجزه کنه و دلتونو آروم کنه

دعا کن برام تو این چند روز خیلی تنش داشتیم تو خونه🥺

دعا کن بابام اخلاق بدشو بزاره کنار

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
برا شفای مامانم و ازدواج خیلی خوب برام دعا کن

انشاالله خدا به حق دل مادر اهل بیت دل شما مادرتونو شاد کنه