بعد از دیدن تراز و رتبه خیییلی ناامید بودم گفتم رشته مدنظرم اصلا شهر نزدیک نمیارم یادمه انقدذ گریه میکردم تا صبح بیدار بودم گریه میکردمنتایج ک اومد رشته موردنظر با فاصله ۱/۵ ساعت از خونمون اورده بودم واقعا مثل ی معجزه بود
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زندگی عجین شده با مشکلات. منتظر این نباش ک یروزی بیاد همه چیز گل بلبل بدون هیچ مشکلی. تو فقط از مشکلات گذر میکنی و ب مشکلات تازه تری میرسی
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
من بی دلیل باردار نمیشدم وقتی بعداز سه سال دوا دکتر و آزمایش و … خسته شدم گفتم دیگه اگه خدا خاست برام بهم بده اگه نخاست منم نمیخوام دیگه داروهام رو نخریدم دکتر هم نرفتم اون ماه دقیقا همون ماه بدون یدونه قرص باردار شدم مثل معجزه بود برام