2777
2789

بعد از دیدن تراز و رتبه خیییلی ناامید بودم گفتم رشته مدنظرم اصلا شهر نزدیک نمیارم یادمه انقدذ گریه میکردم تا صبح بیدار بودم گریه میکردمنتایج ک اومد رشته موردنظر با فاصله ۱/۵ ساعت از خونمون اورده بودم واقعا مثل ی معجزه بود

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بعد از دیدن تراز و رتبه خیییلی ناامید بودم گفتم رشته مدنظرم اصلا شهر نزدیک نمیارم یادمه انقدذ گریه م ...

چقد خوب خداروشکر.من اینقدر مشکلات دارم نمیدونم کی قراره تموم شن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بارداریم بعد سالها بدون امپول و اینا 

خدارو شکر

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چقد خوب خداروشکر.من اینقدر مشکلات دارم نمیدونم کی قراره تموم شن

زندگی عجین شده با مشکلات. منتظر این نباش ک یروزی بیاد همه چیز گل بلبل بدون هیچ مشکلی. تو فقط از مشکلات گذر میکنی و ب مشکلات تازه تری میرسی 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من بی دلیل باردار نمیشدم وقتی بعداز سه سال دوا دکتر و آزمایش و … خسته شدم گفتم دیگه اگه خدا خاست برام بهم بده اگه نخاست منم نمیخوام دیگه داروهام رو نخریدم دکتر هم نرفتم اون ماه دقیقا همون ماه بدون یدونه قرص باردار شدم مثل معجزه بود برام

من بی دلیل باردار نمیشدم وقتی بعداز سه سال دوا دکتر و آزمایش و … خسته شدم گفتم دیگه اگه خدا خاست برا ...

چقدر عالی.خدا حفظش کنه واستون‌.من الان تو شرایطی ام ک خیلی ناامیدم خیلی وقته همش گره تو کارمه نمیدونم چکار کنم دیگه

خداروشکر.کاملا ناامید شده بودی؟هنوز از خدا میخواستی یا بیخیال شده بودی؟

ن ناامید نشده بودم ینی راستش بودما ولی شوهرم بعد سالها هرماه اخرای ماه میگفت انگار خبراییه بهش میگفتم خدایی امیدت جای تحسین داره 

اون ماه ک بودم بیشتر میگفت هی منم ناامیدانه بش میخندیدم ولی حق بااون بود😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم خیلی خوشحال شدم واستون

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40