2777
2789
عنوان

شایدفکرکنین بدجنسیه ولی اخه بامادرشوهرچندروز کناربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 55 پست
🥲🥲🥲کاش به اونم نمیگفتید. شوهرت بشینه تفهیمش کنه که اصلا نباید اینجور مریضی غصه بخوره

مادرشوهرم کلا روحیه پدرشوهرموداغون کرده وقتی پدرشوهرم میگه میل ندارم بخدایساعت باهاش بحث میکنه عصبیش میکنه که حتنابایدعذابخوری خب میخوره دلدردمیشه باز مثلا میخوره میگه کم بخور بازیساعت بحث میکنن کلاباهم درحال بحث کردنن ازاخرم میشینن گلایه میکنن وگریه میکنن

وای سرطان پانکراس اصلا درمان نداره می‌خوای‌برات برقصن اونوقت؟ خوب معلومه که‌گریه‌می‌کنن و‌عزا می‌گیر ...

اتفاقا دکترگفته نمونه برداری کنین اگه چیزی که من حدس میزنم باشه تاچندسال قابل کنترله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا پدر شوهرت حقوق داره که خرج درمانشو بده؟؟> مریضی خیلی بدیه ..یه مدت تحمل کن چون درمان نداره .الانم توی شوک هستن دیگه بدتر ..به مادر شوهرت بگو زیاد باهاش بحث نکنه روحیش خراب تر میشه

حق داری اونام تو این وضعیت نباید هی غر بزنن، این غر زدناشون رو مخ وگرنه که خونه شما نیان کجا برن

دقیقا منم حرفم اینه آدم مریص رو آدم راه میبره ولی دیگه این مدل رفتاراشون اذیت میکنه ادمو

مادرشوهرم کلا روحیه پدرشوهرموداغون کرده وقتی پدرشوهرم میگه میل ندارم بخدایساعت باهاش بحث میکنه عصبیش ...

هعی.  البته حق هم داره یکم مادرشوهرت بیمار سرطانی اشتهاش هیچ وقت تا پایان درمان قرار نیست درست بشه باید به زور بخوره وگرنه به خاطر سوتغذیه طوریش میشه

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

هعی. البته حق هم داره یکم مادرشوهرت بیمار سرطانی اشتهاش هیچ وقت تا پایان درمان قرار نیست درست بشه ب ...

اخه مشکل اینجاس مادرشوهرمن هم۲۰سال پیش خودش سزطان داشته درمان شده خودش این سرایطوکشیده بایدازهمه بیشتردرک کنه شوهرشو ولی نمیدونم جرا بدتررفتارمیکنه

اتفاقا دکترگفته نمونه برداری کنین اگه چیزی که من حدس میزنم باشه تاچندسال قابل کنترله

تا جایی که‌من می دونم سرطان‌پانکراس‌درمان نداره چون‌خیلی دیر علایم‌نشون می ده و‌تا شروع علایم‌متاساز‌می‌ده به‌جاهای دیگه چون پدرمم‌مشکوک‌بود از اونجا اطلاعات دارم دکترا به ما گفتن اگه سرطان‌پانکراس باشه شش ماه تا یک‌سال وقت داره که خدارو شکر نبود انشالله پدر شوهرتم خوب شه ولی در هر حال سرطان خیلی بیماری بدیه باید همراهیشون‌کنین 

هیچی اون صدتومن این وسط خرج میشه ..لااقل به شوهرت بگوکارشو ول نکنه.خودت نمیتونی دکتر و این چیزا ببری ...

بچه ۳ساله دارم ازخونوادم دورم...به مادرشوهرم میگم تونگهش دارمن برم بجاشوهرم میگه من نمیتونم بچتوتنهانگهدارم شوهرم میگه لااقل یروز پیش شوهرت وایسامیگه نه کلا مسئولیت تنهایی روازرودوش خودش برداشته شوهرمم بعدازیسال بیکاری کارپیداکرد الانم که ولش کرده 

حالا تازه اومدن بذار یکم بمونن بعد غرزدن وشروع کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان اوضاع مالیتون که خیلی داغون میشه کاش صحبت کنین شوهرت بره سر کار یا مادرشوهرت ببردش دکتر یا شما ببرین اون پیش بچه وایسه دیگه یه وقتایی همکاری هم لازمه این زن نمیگه پسرم سر کار نره پس زنو بچش چی بخورن؟ ☹️

شرایطشون پیچیدست به عنوان بزرگتر اروم نیستن خودشون بیشتر همه دست و پاشونو گم کردن دارن اشوب میکنن

شمام چون قلبا دوستشون نداری کلافه شدی 

همتون یه جورایی حق دارین 

خدا عاقبت هممونو بخیر کنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
الان اوضاع مالیتون که خیلی داغون میشه کاش صحبت کنین شوهرت بره سر کار یا مادرشوهرت ببردش دکتر یا شما ...

توتاپیکای قبلیم گفتم مادرشوهرم همش میگه من تنها نمیتونم کاری کنم بااینکه میتونه....چندبارگفتم لااقل خونه بشین بچمونگهدارمیگه نه تونباشی نمیتونم ولی چیکارکنیم شوهرمم سردرگم نمیدونه به کدوم کاربرسه...