2777
2789
عنوان

شایدفکرکنین بدجنسیه ولی اخه بامادرشوهرچندروز کناربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 55 پست
اینام همینن شوهرم میگه من که کارو زندگیموول کردم دنبال شمام حتی پول یه خوراکی بچمم ندارم ولی بروم نم ...

شوهرت چرا  کارشو ول کرده؟حالا هزینه این دوادرمون و نگهداری و مخارج خودتون از کجا بیاد؟ 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
شرایطشون پیچیدست به عنوان بزرگتر اروم نیستن خودشون بیشتر همه دست و پاشونو گم کردن دارن اشوب میکننشما ...

من اصلابدباشم ولی شوهرم بیشترازمن کلافس...میگه من ینفرتنهام من که دارم همه کارای شماروانجام میدم من که ازکاروزندگیم زدم چراشما اینجوری رفتارمیکنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توتاپیکای قبلیم گفتم مادرشوهرم همش میگه من تنها نمیتونم کاری کنم بااینکه میتونه....چندبارگفتم لااقل ...

ای بابا نمیتونم هم که نشد حرف بشینید همتون با هم حرف بزنید مادرشوهرت خیلی غیر منطقیه... ازش بپرس خب نون بچه منو کی بده ... بخواه منطقی جواب بده

من اصلابدباشم ولی شوهرم بیشترازمن کلافس...میگه من ینفرتنهام من که دارم همه کارای شماروانجام میدم من ...

کاش کارشو ول نمیکرد شب عیدی 

کاش شما میرفتی دنبال کارای درمان اون سرکارش میموند حتی با بچه

شوهرت چرا کارشو ول کرده؟حالا هزینه این دوادرمون و نگهداری و مخارج خودتون از کجا بیاد؟

خب بخاطر دکتر بردن باباش کارشوول کرده... همین دیگه میگم که کلادارایی خودمون۸۰میلیون پول پیشه امسالم صابخونه گفته دوماه دیگ بلندشین مادرشوهرمم کلا۱۰۰میلیون داره که بشه دوادرمون....میگم که حتی پول خوراکی بچمم نداریم

خب بخاطر دکتر بردن باباش کارشوول کرده... همین دیگه میگم که کلادارایی خودمون۸۰میلیون پول پیشه امسالم ...

اشتباه کرده بخدا

کاش کارشو ول نمیکرد شب عیدی کاش شما میرفتی دنبال کارای درمان اون سرکارش میموند حتی با بچه

اخه بابچه۳ساله چطوربرم ازین بیمارستان به اون بیمارستان ازین مطب به اون مطب؟ به مادرشوهرم میگم لااقل خونه بمون پیش بچه نگهدار قبول نمیکنخ میگه نمیتونم

اخه بابچه۳ساله چطوربرم ازین بیمارستان به اون بیمارستان ازین مطب به اون مطب؟ به مادرشوهرم میگم لااقل ...

بازم هرچقدر سخت باشه بهتر بیکاری شوهرت بود خواهر 

اینام همینن شوهرم میگه من که کارو زندگیموول کردم دنبال شمام حتی پول یه خوراکی بچمم ندارم ولی بروم نم ...

می دونی بعد چند سال سختی وقتی بهم پریدن و سکه یه پولم کردن همه وجودم پر از خشم و درد شد نه از اونها.  اونها ذات واقعی شون از قبل همون بود. من از خودم ناراحت بودم که چرا چند سال عمر و جوانی و خوشی هام وقف این بی چشم و روها کردم  خیلی موقع ها می تونستم با بچه ام برم بیرون و حداقل برای خودم خوش باشم ولی می نشستم تو خونه و با خودم می گفتم زشته وقتی پدر شوهرم مریضه من برم و برای خودم خوش باشم. الکی عذاب وجدان داشتم 

حرف های بقیه کاربرها رو ول کن  اونها همچین تجربه ای نداشتند من کامل این دوران نکبت و سیاه گذروندم و اگه به گذشته برگردم اصلا خودم درگیر مشکلات و ناراحتی هاشون نمی کنم حداقل وقتی شوهرت نیست به بهانه های مختلف با بچه ات از خونه برو بیرون و یکم برای خودت خرج کن و خوش باش 

این دوران حالا حالاها طول می کشه و طاقت فرساست 

اعصابشون خرد بشه اول همه به تو می پرند! 

یه کلاس قرآن ثبت نام کن با بچه ات برو که تو خونه نباشی و یکم حال و هوات عوض بشه! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!