2777
2789

اونایی که فرهنگیانن حسود نیستن مثل خودمم

اما دوتا دیگ که تو پیام نور هستن

در مورد همه چیز حرف در میارن و عقده فشانی میکنن

در مورد چادر پوشیدن بهم میگن باز آخونده اومد

یا در مورد شاغل بودن 

یکیش دیروز برگشته میگ مثل خر هم خونه کار میکنی هم بیرون بعد بلند میخنده😐😐

یا میگن تو شوهر کنی ام بخاطر خودت نمیخوانت بخاطر معلم بودنته

من حس ششمم میفهمه ک پشت حرفاشون حسد پنهونه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

حس ششم هم نمیخواد که بفهمی 

پرواضحه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرهنگیان که جدیدا آسون شده مثل نقل و نبات پذیرش دارهبگو اگه عرضه دارین خودتون بیاین فرهنگیان

عزیزم من که ۴ ماه پیوسته درس خوندم عید و بهارو ...روزانه ۸ ساعت

هیچ قبولی آسون نیس

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

حقوق معلما که از یه آنلاین شاپی کمتره بنده خداها آخه کدوم مردی برای معلمی میره خاستگاری😕چه حرفا میز ...

آره واقعا موافقم الان حقوق یه ماه ادما ۲۰ میلیونه من برا ۳ ماه ۲۰ تومن گرفتم

عزیزم من که ۴ ماه پیوسته درس خوندم عید و بهارو ...روزانه ۸ ساعتهیچ قبولی آسون نیس

فرهنگیان هم اونقدرا آسون نیست قبولیش 

ولی ۴ ماه کمه در مقابل ما که ۲.۵ سال خوندیم اونم بالای ده ساعت ولی خب حالا کاری ندارم به این 

عکس پسره که به دلت نشست رو میزاری منم ببینم؟ 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

فرهنگیان هم اونقدرا آسون نیست قبولیش ولی ۴ ماه کمه در مقابل ما که ۲.۵ سال خوندیم اونم بالای ده ساعت ...

اره عزیزم

اره عزیزم

گزاشتی لایکم کن❤