ان_جی_اچ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3764 عنوان علت موهای زائد صورت چیه❓️❓️ 23 بازدید | 3 پست این علائم رو دارمجوش صورت و بدنموهای زائد صورتریزش موپریود میشم ولی هرماه عقب میندازم چند روزدکتر زنان برم؟ دارو مصرف کنم خوب میشم؟🥲 به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم امروز | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolbeh1367rasta عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1635 بله دکتر زنان برو .احتمالا قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰ بده برات.۶ ماه استفاده کنی خوب میشیمنم این طور بودم ولی دیگه پیگیر لیزر صورت نشدم حالشو نداشتم برم
88128812 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6056 هورمونیه بله دکتر برو ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
ان_جی_اچ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3764 بله دکتر زنان برو .احتمالا قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰ بده برات.۶ ماه استفاده کنی خوب میشیمنم این طور بو ... از چه نظر خوب میشم؟ جوشام و ریزش موهام خوب میشه؟ پریودام منظم میشه؟ میخوام موهای زائمو الکترولیز کنم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم