۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خداروشکر دستمون به نارگیلا میرسهمن اینکه قد بلندم راضیم اگه قدم کوتاهم بود راضی بودم مزیت به این معن ...
در کل شغل خوبا به همه میرسه
فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
خودتو ناراحت نکناینجا اگ بگی قدم بلنده میگن میخوای پز بدیبگی مثلا پزشکی میخونم میگن میخوای پز بدیبگی ...
حالا خدا شاهده من اصلا قصد پز نداشتم در جواب کاربر کورد نازار که گفته ما همه مون بلندیم منم اظهار نظر کردم یهو حمله کردن سمتم 😂😂😂
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
اونارو خدا از عقل شون گرفته زده به قدشون😄بی خیال ریزه میره ها اتفاقا دیر تر شکسته میشن
اره عزیزممشخصه از طرز ادب و بیان حرفتون که کی عقل داره کی نداره .....
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
هر کس از دریچه خودش میبینه خودشو و زندگیشو.منم دقیقا هم قد شمام ولی خیلی از قدم راضی ام چون ریز دیده میشم و سن ادم همیشه کمتر دیده میشه و ادم جم و جوره .بعدشم همیشه میشه هر کفشی دوست داری بپوشی.خواهرشوهر من قدش 170 اونقدر ناراحته که همیشه قوز میکنه تا کوتاه دیده بشه و معذبه چون هم قد اقایونه و با یه کفش اقایونو رد میکنه.شکرگذار باش و ریز و ظریف بودنت لذت ببر .من خودم ریزم شوهرم 185 ولی منو میبینه کیف میکنه میگه کوچولو ریزه.خیلیم حال میده بغلش راحت جا میشم
به خدا به مرگ بابام اگه قصد ناراحت کردن شما رو داشته باشم ....من شرمنده تم و معذرت میخوام اگه موجب ...
عزیزم ببخشید من شرمندم زود قضاوت کردم ولی خسته شدم بس که سر قدم اذیتم کردن حتی نامزد بیشعورمم
ببخشید عزیزم حلال کن اعصابنی بودم از اون روی تو خالیش کردم
فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست