2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 255 پست
😌کفش همیشه پاشنه بلند بپوشبه غیر اون یه برنامه ورزشی قد بلندی از گوگل پلی نصب کن ۳۰ روز کامل انجام ...

عزیزم خودت ورزش کردی ؟ چند سالت بود ؟

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دختر سر کارم هست قدش باور کن ۱۵۰ هم نیست بعد خیلییییی لاغر و ریز و قیافش هم خوب نیست😊 اعتماد به نفسش فوق العاده است همه ازش حساب میبرن و با وجودی که نه هوش خاصی داره نه تحصیلات خاصی از نظر کاری خیلی موفق شده شوهری داره که همه آرزوش رو دارن. من از همه لحاظ از اون سرم. قیافه هیکل تحصیلات سطح خانواده و … از بچگی تعریف میکردن همه جا ازم اما هیچ پسری منو برای ازدواج نخواست و تنها ام. اگه داستان زندگی مو برات بگم گریه میکنی. خدا شاهده حقیقت رو میگم. باور کن ذره ای ارزش حرص خوردن نداره اگه میخوای خودتو مریض و پیر کنی حرص بخور ولی باورم کن که ارزششو نداره

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یه دختر سر کارم هست قدش باور کن ۱۵۰ هم نیست بعد خیلییییی لاغر و ریز و قیافش هم خوب نیست😊 اعتماد به ...

میدونم چی میگی عزیزم

انشاءالله یک مرد واقعی و مهربون و همه چی تموم عاشقت بشه و به زودی ازدواج موفقی داشته باشی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
میدونم چی میگی عزیزمانشاءالله یک مرد واقعی و مهربون و همه چی تموم عاشقت بشه و به زودی ازدواج موفقی د ...

منظورم این بود که بدونی این موضوع توی زندگی واقعا نقش پر رنگی نداره ارزش ناراحتی نداره حتی یه ثانیه براش غمگین نباش 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

😌کفش همیشه پاشنه بلند بپوشبه غیر اون یه برنامه ورزشی قد بلندی از گوگل پلی نصب کن ۳۰ روز کامل انجام ...

کفش پاشنه بلند فقط زانو و کمر رو داغون میکنه .باید همونطوری که هستی خودتو بپذیدی عزیزم

اینی که شما میگی فکرکنم برمیگرده به شانس😂👌🏻

همونه که مهمه بقیه چیزا تاثیرشون کمتره در کمال تعجب