2777
2789

واسه یمدت پیشه 

با یکی از دوستام جایی رفته بودیم درواقع چندسری بود که می‌رفتیم 

بعد مدتی هردومون حس کردیم که رفتار های یکی از ادمای این جمع مشکوکه و انگاری خوشش اومده از یکی از ماها 

من واقعیت اون آقا رو هنوزم کامل نمیشناسم که چجوری هست و کاری به اینش ندارم ولی هم خوشتیپ قدبلند بود هم خیلی پولدار 

دوستمم نسبت به من هم قد بلند تره هم اندامش بهتره و حتی اصلا آرایش نمیکنه

من کاملا معمولی بخاطر مصرف یسری دارو حتی باد کرده بودم و ورم داشتم اون تایم 

رفتارهای اون آقا رو که می‌دیدم حس می‌کردم با من یکم متفاوت تر از دوستمه 

ولی با خودم میگفتم قطعا نه بخواد یکیو انتخاب کنه اونه بخاطر ظاهرش 

فقط دوستم تو برخورد با آدمها بشدت خشکه و یجورایی با اخم همیشه حرف میزنه من برعکس حرف زدنم معمولا با لبخنده و حتی تو برخورد اول ارتباط گرمی میگیرم با آدمها نه با زیاد حرف زدن فقط مودبانه و صمیمی برخورد میکنم 

جوری که همه میگن بعد چند کلمه حرف زدن مشخص میشه مهربونی 

خلاصه گذشت و یبار این آقا تو حرف زدن جلوی همه بلند دوستمو آبجی خطاب کرد ، هم دوستم هم خودم شوکه شدیم و بعد مدتی پیشنهاد آشنایی رو هم به من داد نه دوستم

حالا بماند که من قبول نکردم و دیگه هم ندیذمش

ولی یادمه تایمی که دوستمو آبجی خطاب کرد به دوستم گفتم این چرا بهت اینطوری گفت و درجواب به من گفت از تو خوشش اومده لابد؟ من گفتم واقعاً؟که گفت اره مقصر خودتی با همه صمیمی برخورد می‌کنی یا لبخند کلا رو لبته اینم ازت خوشش اومده فکر کرده نخ میدی بهش 

من هیچی نگفتم به دوستم ولی واقعیت ناراحت شدم چون هیچوقت بابت برخوردم با آدمها که خشک نیستم هیچکس چنین برداشتی نکرده 

شمام فکر میکنید حرف دوستم درسته یا نه؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

اجتماعی بودن به معنای نخ دادن نیست😐 

از ادمایی که همیشه اخم دارن با همه درگیرن بدم میاد 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلیقه ما آقایون متفاوته.سلیقه ایشون شما بوده.چیز عجیبی نیست.درباره لبخندم جنبه های ما آقایون متفاوته و در واقع بعضی هامون با خودمون فکرایی میکنیم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

سعی کردی خیلی متواضعانه از خودت تعریف کنی😂

نه بخدا فقط رفتارمو گفتم 

از اصطلاح نخ دادن دوستم خیلی بدم اومد و این مدت همیشه این حرفش گوشه ذهنم بود 

گفتم اگه واقعا رفتارم اینجوریه که کسی اینطور برداشت میکنه عوض بشم

منم خوشم نمیاد راستش باهرکی از راه رسید با خنده حرف بزنممودب حرف میزنمولی با خنده نه

منظورم از خنده لبخنده عزیزم 

بعضیا کلا میخندن بلند خودمم خوشم نمیاد

نه بخدا فقط رفتارمو گفتم از اصطلاح نخ دادن دوستم خیلی بدم اومد و این مدت همیشه این حرفش گوشه ذهنم بو ...

نه عزیزم شما خودت باش اگه خودت اونجوریه مسئله ای نیست اگر ادا در میاری خودتو تغییر بده

هر خوشگلی تو دل برو نیست ، بعضیا خیلی زیبان ولی یه دافعه ای دارن ، یکی رو هم میبینی با یه لبخند خیلی بانمک میشه یه حس ارامش میده به طرف

ادم عاقل به حس دریافتی از طرف مقابل بیشتر از چهره توجه میکنه چون در نهایت با اون حس زندگی خواهد کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه اگر واقعا قصدت این نبوده برات مهم نباشه حسادت کردعچرا قبول نکردی حیف نبود؟

اختلاف سنی داشتیم عزیزم از اونورم الان فرصتشو ندارم بخاطر مشکلاتم 

سلیقه ما آقایون متفاوته.سلیقه ایشون شما بوده.چیز عجیبی نیست.درباره لبخندم جنبه های ما آقایون متفاوته ...

خیلی ممنونم از نظرتون:)

هر خوشگلی تو دل برو نیست ، بعضیا خیلی زیبان ولی یه دافعه ای دارن ، یکی رو هم میبینی با یه لبخند خیلی ...

ممنونم عزیزدلم از نظرت❤️

اجتماعی بودن به معنای نخ دادن نیست😐 از ادمایی که همیشه اخم دارن با همه درگیرن بدم میاد

منم دقیقا از همین لفظ نخ دادن دوستم بدم اومد 

من حتی خانوادمم که خیلی سختگیرن هیچوقت بهم نگفتن رفتارتو عوض کن از این بابت