2777
2789
عنوان

خواهرشوهرا دوس دارن با خانوادع شوهر رابطمون کم باشه یا زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
با شوهرم اولین روزی ک برمیگرده میریم دیگههه نمیریم تا وقتی ک دعوت کنن بریم شوهرم خودش هرروز میره

اگه شوهرت منطقیه اون ۱روزم نرو بهش بگو خواهرت تیکه میندازه تا چندماه حالم بدمیشه مادرشوهرت پرسیدم همینو بگو اما اگه نمیشه اون ۱روزو یه جوری تحمل کن به ما فکرکن که همیششهه خونه ننش افتاده .تیکه انداخت بهش بگو دوری از خانواده رو اعصابت خیلی تاثیر گذاشته منم واسه همین جوابتو نمیدم

خودش بچه هم داره اون بنده خدا هم همش سرخ و سفید میشه به خاطر حرفای خواهرش و کلاً به هم میپرن سر این ...

خداروشکر شوهرت متوجه میشه،ايندفعه وضعیت مالی رو گفت بگو فلانی جون من مادی گرا نیستم که پول برام مهم باشه بخاطره خودش باهاش ازدواج کردم وقتی دیدم چقد عاشقانه دوستم داره گفتم بهش یه شانس بدم که الانم که میبینی عین پروانه‌ دورم میچرخه اگه با شوهرت جلوش دعواداشتی گفت نه فلان روز اونجوری،بگو دعوا نمک زندگیه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باورکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر شوهرت متوجه میشه،ايندفعه وضعیت مالی رو گفت بگو فلانی جون من مادی گرا نیستم که پول برام مهم ...

حالا فعلاً که که تو مرحله آشنایی هستیم من خیلی‌ ساکت و خجالتی ام صدام در نمیاد بزار یکم بگذره یخم آب شه محاله بزارم اینطوری خوردم کنه 🥲

یکبار هم گفتم گفتم که من که نشسته بودم سر جام شما پافشاری کردین شما اومدین و رفتین اگر فرهنگ و ادب و جایگاه انسان به پول بود که الان تو با من اینطور صحبت نمیکردی 

اما بعد از این حرفا باز هم ول کن نیست 

منم نمی‌خوام همین اول کاری اختلاف پیش بیاد اما اون هم باید یکم آدم باشه خب 🥲

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
حالا فعلاً که که تو مرحله آشنایی هستیم من خیلی‌ ساکت و خجالتی ام صدام در نمیاد بزار یکم بگذره یخم آب ...

پس میخواد بهم بزنه شما فعلا چیزی نگو بعدا که رسمی زنداداشش شدی حرفی زد درستش کن