2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 193 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم با پول وامم برای اینکه ارثیشو خانوادش تصرف کردن بگیره وکیل گرفت. الان فهمیدم با پول من رفته و ...

چجوری 6 تا سکه کم کنه؟مگه پول خودش بوده؟اگر وام به اسم تو باشه که نمیتونه...

ببخشید مشکلت چیه که باید بری دکتر؟؟صد رحمت به پدر مادرت واقعا

کلی اذیتم کردن.

صدم رو گذاشتم ،حتی صفرشونم برام نزاشتن.

بخاطر استرس و ناراحتی ک خانواده شوهرم  بهم دادن. اول مشکل گوارش گرفتم بعد باعث عفونت بدنم شد. و لگن التهاب کرد و کج شد.

و الان رباط پاهام پاره نمیتونم ۹ ماه راه برم.

چون هزینه درمان ندارم.

پول علف هرز نبست درسته استارتر🤭🤭🤭

اره الان خودم گرفتار شدم شوهرم پشتم نیست. تازه منت میکنه تومریضی عروسی نمیگیرم.

.

شما منو مریض کردین. شما آنقدر ازم پول گرفتین گرفتین پول درمانم ندارم.

اگه مهریه از اول میگرفتم مریض نمی‌شدم. پولی هم نمی‌دادم ک بخواد کس یمنو منت کنه

چجوری 6 تا سکه کم کنه؟مگه پول خودش بوده؟اگر وام به اسم تو باشه که نمیتونه...

اره وام ب اسم من بوده ولی ماشین پولشو،ب حساب همسر فروشنده واریز کردم ک بنام همسرم زده

خوب عزیزم پر روش کردی. تو چرا ماشین خریدی براش؟ پول داشتی. مگه پول علف خرسه براش ماشین خریدی؟؟؟؟ الانم دیر نشده پس بگیر . ناراحت نشی اما بدعادتش کردی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کلی اذیتم کردن. صدم رو گذاشتم ،حتی صفرشونم برام نزاشتن.بخاطر استرس و ناراحتی ک خانواده شوهرم بهم دا ...

ای خدا فداتشم عیب نداره غصه نخور زندگی همینه محکومیم به زندگی 

ان شاءالله هرچه زودتر خوب شی

پول علف هرز نبست درسته استارتر🤭🤭🤭

ما علف خرس میگیم. هرز از کجا اومد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را