2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 195 پست
حماقت کردی گلم من دیگه چی بهت بگم یک زن انقدر خرج یه مردو بکشه ؟ اگه چیزی از اون پولا داره هنوز حداق ...

دیشب گفت لباس بچه رو جا گذاشتن مسافر بودن.

بعد گفتم بچه کجا نشسته بود ،گفت جلو ماشین،

گفتم مادرش چی گفت مادرش نبود،خواهرای بزرگترش پشت بودن.

بعد گفتم حتما جلو جا گذاشت. و توچطور ندیدی؟؟؟

میگ ن پشت بود. امروز دیدم.

گفتم پشت مال بچه نبود .

گفت آره فکر کنم مال خواهر بزرگترش یود.

گفتم خب چطور فهمیدی.گفت رسوندم دیدم ک یچیز جا گذاشتن .

گفتم وقتی تو لباسو دیدی نمیدونی مال بچه یا بزرگسال؟؟.

گفت 

خب بعد اینکه رسوندم .شوهرش بهم زنگ زد.گفت بچه ها لباس جا گذاشتن من گفتم مال بچست. ولی مال مادره بود..

گفتم چرا حرفت عوض شد؟؟

گفتم تو گفتی مال بجه ،الان میگی مال مادره بود؟

توک گفتی مادرشون نبود اونجا.

وقتی آقا گفت مال بچه ها ،توهم گفتی مال بچه جا موند.

بعد گفتی مال مادره بود چون شوهره زنگ زد گفت مال بچه ها .

چ فرقی.

بالاخره تو میدونستی مال آدم بزرگه.

بعدشم کی پالتو و شلوارشو جا میزاره؟؟؟

لخت رفته خونه یعنی؟؟

گفتم تودروغ میگی‌

میگ قرار بود شب یلدا نیام خونه تا صبح باشم دراختیارشون هرجا میرن.

گفتم غلط کردی صبح ساعت ۷ رفتی تا ۴ غروب به زور اومدی واس شب یلدا.

الان اومدی منو متقاعد کنی ک نا صبح نیستی؟؟؟

تازه دیروزش هم کا نکرد .۱ تومنم یکجایی خرج کرد.

هتل هم رزرو کرده بود دیشب همون مقصد.

بعد اصرار داشت ک بره.

گفت پول میدم ۲۰۰ هزار.

گفتم تو ۵ ساعت کار ۸۰۰ تومن درمیاره.

۲۴ ساعت نیستی میخوای ۲۰۰ هزار بدی؟ من با پول خر نمیشم.

امروزم گت من برم لباسو بدم.

گفتم ب بهانه لباس میخوای صبح تا غروب نباشی؟؟

کلا ۳ ساعت راه رفته ۳ ساعت برگشت.

۶ ساعت.

ولی توام ساعت نمیای.

حس میکنم دروغ ک هیچ واقعا داره خیانت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقته‌ چرا انقدر‌ ساده ای، چرا طلا بهش دادی، چرا ماشین براش گرفتی! مشخصه که داره چیکار می‌کنه و چقدر‌ ...

گفتم برگردون خونتو نمیخاد بفروشی. حیاط رو بده بدهکاریم.

مهریه هم همون موقع میخوام .تصفیه کن راحت شیم.

گفت ن دیگه یه کدوم.

گفتم من نمیمونم تو زندگیت.

یا من همه چیزت میشم یا طلاق

خوب عزیزم پر روش کردی. تو چرا ماشین خریدی براش؟ پول داشتی. مگه پول علف خرسه براش ماشین خریدی؟؟؟؟ الا ...

اه حقمه چون خیلی خیلی زیاد دلسوزی ‌هیچکس باورش نمیشه آنقدر دلسوزم. پول داشتم برا خودم طلا باید میگرفتم یا مغازه ای چیزی.

وامم هم‌میرفتم ۳۰۰ تومن‌ماشین خوب میگرفتم. برا خودم.

ن اینکه ب اسم‌ این باشه پراید بقیشم بخوره

گفتم برگردون خونتو نمیخاد بفروشی. حیاط رو بده بدهکاریم. مهریه هم همون موقع میخوام .تصفیه کن راحت شیم ...

ذات خراب هیچ وقت درست نمیشه بیخود خودت رو پاش پیر و کور و تباه نکن... یه لحظه هم تعلل نکن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من طلاهای دختریمو گذاشتم خونه بابام حتی یه سری طلاهای ازدواجمم گذاشتم اونجابرای چی دادی بهش

مادرم گفت بده من .کاش میدادم ب مادرم..  با اینکه کعض خانواده شوهرم خوبه. آنقدر گدان

اه حقمه چون خیلی خیلی زیاد دلسوزی ‌هیچکس باورش نمیشه آنقدر دلسوزم. پول داشتم برا خودم طلا باید میگرف ...

از همین الان دیگه به خودت بیا. اگه شاغلی فرصت داری یه قرونم بهش نده. ازش پول بگیر فقط. برا خونه هم یه قرون خرج نکن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ذات خراب هیچ وقت درست نمیشه بیخود خودت رو پاش پیر و کور و تباه نکن... یه لحظه هم تعلل نکن

من میگم پولامو بده.میگ سند خونمو بده ببینم.

گفتم تو دیروز هم بهم خیانت  کردی. میگ حق داری  ولی سند خونمو بده هیچی بهت نمیدم بی لیاقت‌

.گفتم بدهکاریامو بده بعدش مهریه. من نمیگذرم.

میگ امروز دادگاه دارم برای خونم ک تخلیه کنن بفروشم.

گفتم پول خونتم بخور. من کم کمش  یک نیلیاردو خورده ای ب نرخ روز بهش دادم. میتونستم ندم و الان خونه یا سالن آرایشگاه گیرم

دیشب گفت لباس بچه رو جا گذاشتن مسافر بودن. بعد گفتم بچه کجا نشسته بود ،گفت جلو ماشین،گفتم مادرش چی گ ...

تازه داری حس می‌کنی که خیانت می‌کنه ؟ داره تمام زورش رو میزنه که خیانت کنه... مگه از لباس خریدن و آرایشگاه رفتنش نمی‌فهمی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
از همین الان دیگه به خودت بیا. اگه شاغلی فرصت داری یه قرونم بهش نده. ازش پول بگیر فقط. برا خونه هم ی ...

بهش گقتم خرجمو بده من دیگ خرج نمیکنم. مادرم بهم پول داده باشه ،من خرجش نمیکنم، من شوهر دارم ب اینا چه. برو ازخانواده خود پول بگیر وقتی نداری‌

بماچه ک تونداری. تازه ۶ سال هم منو معطل کردی. مگه کی هستی ک برات هممون بسوزیم خانوادت کیفشو ببرن

تازه داری حس می‌کنی که خیانت می‌کنه ؟ داره تمام زورش رو میزنه که خیانت کنه... مگه از لباس خریدن و آر ...

بهش گفتم امروز تصفیه کن.

بعد مهریه رو بده.

میگ مهر رو بیخیال شو.

یه کدوم.

گفتم نمیشه دختریمو ازم گرفتی‌

.

۶ سال پشت سرم حرف مردمه.

۵۰ تا سکه هم خودشون گذاشتن .پولدار بودن من گفتم ۱۵۰۰ بعد  با کلی زور زدن گفتم ۳۰۰. 

تومور اینا گفتن ۵۰ با جنگ و دعوا‌ انکار معامله بود بیشتر.

بهش گفتم امروز تصفیه کن. بعد مهریه رو بده.میگ مهر رو بیخیال شو. یه کدوم. گفتم نمیشه دختریمو ازم گرفت ...

میخای جدا بشی مگه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

وقتی ک اومد خونه بابام.

ب مامان نتیجه رسیدیم ک خیانت کرد، گفتم خیانت کردی گفت حق داری.

بعد رفت توکمدم گفت میشکنم  کلیدو بده، گفتم نمیدم. 

گفت سند خونمو بده‌

گفتم چرا عصبی شدی، کاری کردی مگه؟؟

چیه میترسی ک سند میخوای؟؟