2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 195 پست
نزدیک ۱۵۰ گرم طلای مجردیم بود.الان چقدره فکر میکنین؟ الان بره بخره کمتر از یک میلیارد نیست. ۲۰۰ میلی ...

حماقت کردی گلم من دیگه چی بهت بگم یک زن انقدر خرج یه مردو بکشه ؟ 

اگه چیزی از اون پولا داره هنوز حداقل مهریه ات رو بزار اجرا بتونی ازش یه چیزی بکنی البته اگه اموالش به کسی منتقل نکرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه هزینه اش رو داری برو یه وکیل بگیر و طلاق راحت شو

وکیلو بگیرم. اینا خیلی پولدار و کله گنده آن کاری میکنن مهر نگیرم.

تازه پولا و طلاهامم مدرک ندارم ک بگیرم. اذیتم میکنن..

این داره ب مقدار مهریه ام از من پول طلا میگیره.  ک آخر سر همون پول خودمو مهریه حساب کنه هه.

مهریه ۵۰ تا سکه

آنقدر ازش پول بگیر نفسشو ببر

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
دقیمت قدر منو نمیدونه. من بیکارم طلاهای مجردیم.پول توحیبیهایی ک خانوادم تو دوران عقد بهم میدادنوام ...

اشتباه کردی بهش پول دادی...بالاخره کارت به کارت که کردی؟این طلاهات فاکتور دارن؟برو شکایت کن برای نفقه مهریه این پولا ولش نکن

شوهرم با پول وامم برای اینکه ارثیشو خانوادش تصرف کردن بگیره وکیل گرفت. الان فهمیدم با پول من رفته و ...

خب اگر کارت به کارت کردی برو پرینت حساب بگیر شکایت کن بگیر ازش چرا نشستی نگاه میکنی؟

گفت زمینمو میدم بجای ماشین. الان نمیده. گفت میزنم بنامت. نمیده میگ فکر کن وامتو فروختی.گفتم کباب وظی ...

اون گفته میدم بهت 10 هزار تومن یعنی هبه میکنم بعد ازت میگیرم تو هم نمیتونی کاری کنی...کاش به زنه زنگ میزدی سند به نام تو میزد بازم سادگی کردی