2777
2789
عنوان

وقتی خدا برات نخاد

507 بازدید | 34 پست

و همش باخت بدی تو زندگیت چاره ای نمیمونه جز خودکشی و تموم کردن همچی نه حضور خدا رو حس کردیم ن عدالتی رو که حق مرگمونم دست کسی که هیچوقت کنارم حسش نکردم باشه نه از ننه بابا شانس اوردم نه عشق و عاشقی و حتی به هدفم رسیدن  امروز سیانور سفارش دادم تا به موقش نقطه پایان زندگی خودمم رقم بخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشع سفارشش داد؟برگامممم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

اگه همه بیان قصه زندگیش و تعریف کنن هیچوقت به غم انگیز ترین داستان نمیرسی اخه یکی از یکی بدترن 💔اما خب چاره چیه مجبوریم تحمل کنیم 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

ب نزدیکام نمیگم نمیخام کسی منصرفم کنه خاستم حرف دلمو بزنم اینجایی ک همه غریبن

فک میکنی توبمیری چه اتفاقی میوفته؟ همه به زندگی عادی خودشون ادامه میدن 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

گلم نکن اینکارو الان میگی تو که نمیدونی من چی میکشم کنار واستادی میگی نکن تا مغز استخوان درکت میکنم منم یه بار همچین قصدیو داشتم از خودم تعریف نمیکنم کلاس قران میرفتم حجاب نماز روزه همه چی تکمیل یه روز هرچی قرص تو یخچال داشتیم ریختن تو فریزر رفتم وضو گرفتم نمازموخوندم دلم به حال خودم میسوخت  که چرا آخر عاقبتم خود کشی باشه کتاب قرآنم پیشم بود برای آخرین بار میخواستم قران بخونم قران وباز کردم ایه اومد 

تو راچه می‌شود چه میکنی قران وبوسیدم واز کارم توبه کردم

ممکن دم آخر پشیمون شی که دیگه کار از کار  گذشته

کاش منم جرات این کار را داشتم از خدا میترسم بعدا حسابی عذابم بده تو دنیا که روی خوش ندیدم اون دنیا هم بسوزم به خدا روز نیست گریه نکنم از دست بچه‌هام واقعا دیگه کنترل کردن شون برام سخته تو فکر کنم منو و همسرم عاشق هم بودیم و همه چیز خوب پیش می‌رفت یه شبه با مرگ ناگهانی همه چی من رفت رو هوا دیگه از زندگی خسته شدم مدام به شیوه های مختلف بچه‌ها آزارم میدن باید بسازم و بسوزم و چاره ای ندارم اصلا بعد از اومدن از سر کار استراحت ندارم تایم دوم کارم شروع میشه بریدم به خدا .... ولی به خودم اجازه فکر کردن به خودکشی را نمی‌دم عزیز دلم شما هم مثبت فکر کن شرایط تون رو نمیدونم ولی تحمل بیار گلم

شاید باورت نشه ولی من گاهی میگم خدایا اینجا هرچقد دلم بسوزه ولی اوندنیا خودم نسوزم  خودکشی یعنی جهنم ابدی

دستمون کمی حرارت قابلمه بخوره طاقت نداریم دیگه جهنمی که حضرت محمد و حضرت فاطمه نگرانش بودن و شفاعت مومنین هم کردن که عذاب جهنمو نبینن بنظرت طاقت میاریم؟؟

ب نزدیکام نمیگم نمیخام کسی منصرفم کنه خاستم حرف دلمو بزنم اینجایی ک همه غریبن

چطور سفارش دادی گلم؟همه جا میدونن که خرید سیانور ..و ...برای خودکشی ممکنه باشه و تقلبی بهت میدن .که متاسفانه نمیکشه و لی اثاری داره که تا اخر عمرت باهات میمونه که شامل اسیب دایمی به ارگانهای بدن میشه و فقط ادم رو ناقص مبکنه و زندگی رو زجر اور .پس نکنی بهتره 

چطور سفارش دادی گلم؟همه جا میدونن که خرید سیانور ..و ...برای خودکشی ممکنه باشه و تقلبی بهت میدن .که ...

تو تلگرام سرچ کنی سیانور میاره 

مال اون موقع اس ک روحیم داغون بود ن الان...فدات اره خبر دارم