2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 131 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ۲۰ تومن مادرم بهم داده چیکارکنم برای خودم،بخودم چجوری برسم

وقتی شوهر کردی همه مسئولیتت با شوهرت اصلاً مادرت نیاز نیست بهت پول بزنه ولی حالا که زده میگی که خواهرت رفته آرایشگاه مژه و اینا بهش بگو واست وقت بگیره یا خودت برو هرجا که خواستی به خودت برس ببین اصلاً چی نیاز داری بعدشم لباس خونگی یا لباس بیرون بگیر لوازم آرایش و بهداشتی لیزر کلی کارا هست که میتونی انجام بدی

بعد صاحب اتو گالری گفت هیچ زنی من ندیدم اینکارو کنه.آخر سر گفت. گفت قدر زنتو بدون. بزار رو سرت. باها ...

تو از سادگیت این کارو کردی چه عجب خانوادت اصلاً هیچ حرفی بهت نزدن در این مورد 

وقتی شوهر کردی همه مسئولیتت با شوهرت اصلاً مادرت نیاز نیست بهت پول بزنه ولی حالا که زده میگی که خواه ...

من الان هزینه آزمایشگاهی.

لیزر باید برم چون بخاطر پام  نمیتونم تنمو ژیلت یا چیزی بزنم.

الان میگ زمینم مشتری دارم ۳۰۰ میلیون میخرن.

پدرم می‌گفته ۲ هزا متر ۳۰۰ میلیون حیفه.

گفتم من حیف نیستم؟ بگیر بفروش بدهکاریتو بده.

نمیفروشه

تو از سادگیت این کارو کردی چه عجب خانوادت اصلاً هیچ حرفی بهت نزدن در این مورد

قبل اینکه بریم ب اسم من ماشین بخریم.

گفت باخانواده نگو ک وام ازدواجته.

منم نگفتم.

بعد اونجا گفت بزنین بنام خودم.

بهش گقتم گولم زدی.

گفتی بخانکادت نگو ک وام توعه.

قرار بود ب اسم من باشه. زدی بنام خودت.

داره گولم میزنه.

دلم میخاد ازش شکایت کنم

وقتی شوهر کردی همه مسئولیتت با شوهرت اصلاً مادرت نیاز نیست بهت پول بزنه ولی حالا که زده میگی که خواه ...

پولشو شوهرم حساب کنه؟ یا خودم حساب کنم .بگم زنه قسطی میگیره؟

قبل اینکه بریم ب اسم من ماشین بخریم. گفت باخانواده نگو ک وام ازدواجته.منم نگفتم. بعد اونجا گفت بزنین ...

ای بابا 🤔🤔کار اشتباهی کردی باید به خانوادت میگفتی بدون صلاح مشورت چرا اجازه دادی به نام خودش بزنه

الان بدون هیچ پولی نمیشه شوهرت ماشیدنو بهت برگدونه ولی فکر کنم شوهرت ی کلکایی داره معلومه اهل زندگی ...

اره مشخصه. ا الان دیگ راحت شد.

عین خیالش نیست.

میگ طلاقت میدم..

ب شماره های مخالفت درارتباطه

پات چه مشکلی داره

۹ ماهه از استرس و نداری ناراحتی  اعصابی ک خانوادش و شوهرم برام پیش آوردن رباط پاهام پاره  شد.

آنقدر شدید بود .

رو مخم بودن.

تازه خونشون کلفتی هم میکردم.

اگه نمیکردم همین شوهرم میگفت میرم زن میگیرم