2777
2789
عنوان

زودتر هجده سالم شه برم دانشگاه

174 بازدید | 40 پست

زودتر ۱۸ سالم شه برم دانشگاه از شر همشون راحت شم روانیم کردن هرروز در حال داد زدن و دعوا کردن هشتم دیوونه شدم دیگه الان ۱۶ سالمه

اعصابم خیلی خورده دلم میخواد خودم رو بکشم بزنم همه چی رو تیکه تیکه کنم ولی نمیشه انگار دست و پام رو بستن دارم خفه میشم به زور جلوی خودم رو گرفتم 

اتاقم بهم ریخته و برای مرتب شدنش باید باکس و تقسیم کننده کشو بگیرم برم بیرون بابام گیر میده اعصابم رو خراب میکنه گند زده به اعصابم با حرفای چرت و پرتش سرکار نمیره گیر میده به من بدبخت 

میخوام رژیم بگیرم حموم برم کرمام شامپوهام همه چیم تموم شده فردا جمعه است هیچ غلطی نمیتونم بکنم دارم تو این خونه روانی میشم از دست اینا 

۴ سال بعدش دوباره میای پیش همینا😁

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلاس چندمی رشتت چیه؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
دهم انسانی

امیدوارم موفق باشی عزیزم

منم دوازدهم تجربیم

منم شرایط تورو دارم و مثل اسیر و زندانیم امیدوارم دوتامون زندگیمون عوض شه❤️🥲

بیخیال آروم باش چرا وقتی میدونی حرفات و فریادات نتیجه نمیده خودتو اذیت میکنی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
امیدوارم موفق باشی عزیزممنم دوازدهم تجربیممنم شرایط تورو دارم و مثل اسیر و زندانیم امیدوارم دوتامون ...

دست خودم نیست هی حرصم میگیره به شدت آدم عصبی هستم ار اول سال دوتا از کتابام رو زدم تیکه تیکه کردم دوباره رفتم از کتابخونه ها دست دوم پیدا کردم 

دوره دبیرستان مثل برق و باد میگذره

میخوام صد سال سیاه نگذره🤦🏻‍♀️

کلاس چندمی رشتت چیه؟