2777
2789

مثلا یه رفتاری کردن دختره بهش برخورده 

واکنش نشون بده و بگه رفتارت زشت بود از دختره خوششون میاد

یا ساکت باشه و به روی خودش نیاره 

اگه آقایون به تاپیک سر میزنن بی زحمت جواب بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگ مریضی عزیزم خب ناراحتی بگو والا نه پسرا هیچ بنی بشری ار آدمی ک با تغییر رفتار ناراحتی شو نشون میده خ‌شش نمیاد حرف حرف بزن

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
وقتی ساکتی قوی نیستی تو سری خوری

وقتی گریه زاری کنی یا واکنش تهاجمی نشون بدی ضعیفی 

وقتی پرخاش کنی یعنی ضعیفی 

وقتی محکم وایسی حتی گریه‌ام نکنی فقط سکوت کنی وایسی 

بعداً سر فرصت مناسب حلش کنید قوی هستی 

جاروجنجال نشانه ضعف

داشتم فکر میکردم

هرکه هر کار اشتباهی بکنه

بعد ما به روی خودمون نیاریم که ناراحت نشه

که از ما خوششون بیاد

خب از کجا بفهمن رفتارشون

اشتباهه 

باعث رنجش ماست

وما تا کجا میتونیم تحمل کنیم 

یهو یه جا از غصه میترکیم که🤕

وقتی گریه زاری کنی یا واکنش تهاجمی نشون بدی ضعیفی وقتی پرخاش کنی یعنی ضعیفی وقتی محکم وایسی حتی گریه ...

😅نه شما متوجه منظورم نشدید شاید بد توضیح میدم

حد تعادل منظورمه دخترجان

من که به روم میارم و میگم 

اونم خوشحال میشه از گفتنم🤔

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 سوالی داشتی بپرس🌸 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa  درخواست دوستی قبول نمیکنم شرمنده
داشتم فکر میکردمهرکه هر کار اشتباهی بکنهبعد ما به روی خودمون نیاریم که ناراحت نشهکه از ما خوششون بیا ...

دقیقا و حالت تو سری خور میگیریم

من حس میکنم وقتی طرف ما رو ناراحت میکنه مام باید واکنش بدیم دیگه چون اونجوری نفهم جلوه میکنیم

نه من نگفتم تغییر رفتاردقت کن عزیزمگفتم یا سکوت یا به رو اوردن

آدمی ک ناراحته و بروی خودش نمیاره به مرور جمع میشه تو وجودش تبدیل به نفرت و عذاب میشه برا خودش بعد بدفه از یه جایی میزنه بیرون 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
😅نه شما متوجه منظورم نشدید شاید بد توضیح میدمحد تعادل منظورمه دخترجان

پس واکنش نشون بده اما محترمانه 

ن سکوت کن ک توسری خور بشی

نه پرخاش

واکنش نشون بده و اعتراض درست انجام بده.

روش اعتراض درست ساندویجی هم می‌تونی انجام بدی

سرچ کن انتقاد ساندویچی