2777
2789
😐مگه من گفتم نقش بازی کردن

این که آدم وایسه ببینه پسرا چی دوس دارن نقش بازی کردنه البته همون جور که دخترایی با اخلاق متفاوت داریم پسرایی با اخلاق متفاوت داریم و یه سبک و شیوه شبیه رو همه دوس ندارن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که آدم وایسه ببینه پسرا چی دوس دارن نقش بازی کردنه البته همون جور که دخترایی با اخلاق متفاوت دار ...

خانم عزیز من طبق اونی که هستم رفتارمیکنم منتها میخوام ببینم با این رفتار من اون چه حالتی پیدا میکنه نه که من تغییر کنم تا اون خوشش بیاد

دقیقا و حالت تو سری خور میگیریممن حس میکنم وقتی طرف ما رو ناراحت میکنه مام باید واکنش بدیم دیگه چون ...

افرین

اینکه سیاست مون چقدر باشه

واکنش سازنده داشته باشیم 

مهمه

نه سکوت درسته

نه واکنشی که منجر بشه دعوا درست شه

یا کدورت پیش بیاد

بسته به شرایط و شخصیت طرف

باید برخورد طوری باشه

طرف متوجه اشتباهش بشه

یا ثابت کنه هدفش ناراحت کردن ما نبوده

افریناینکه سیاست مون چقدر باشهواکنش سازنده داشته باشیم مهمهنه سکوت درستهنه واکنشی که منجر بشه دعوا د ...

من دقیقا همین کارو کردم اما فکر میکنم شایدم سرد شده باشه یا بدش اومده باشه که ری اکشن دادم

جدی؟چجوری و با چه لحنی میگید؟ سرد نمیشه؟

میگم چرا فلان کارو کردی ناراحت شدم یا این حرفت دلمو شکست

نه چرا سرد شه ۲ سالی میشه باهمیم

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 سوالی داشتی بپرس🌸 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa  درخواست دوستی قبول نمیکنم شرمنده
میگم چرا فلان کارو کردی ناراحت شدم یا این حرفت دلمو شکستنه چرا سرد شه ۲ سالی میشه باهمیم

ما با هم نیستیم

ولی من به حرفاش و کاراش واکنش میدم که ناراحت شدم

فکر میکنم سرد شده و ازم بدش اومده