2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه من احمق چه غلطی کنم

102 بازدید | 22 پست

اعصابم خیلی خورده دلم میخواد خودم رو بکشم بزنم همه چی رو تیکه تیکه کنم ولی نمیشه انگار دست و پام رو بستن دارم خفه میشم به زور جلوی خودم رو گرفتم 

اتاقم بهم ریخته و برای مرتب شدنش باید باکس و تقسیم کننده کشو بگیرم برم بیرون بابام گیر میده اعصابم رو خراب میکنه گند زده به اعصابم با حرفای چرت و پرتش سرکار نمیره گیر میده به من بدبخت 

میخوام رژیم بگیرم حموم برم کرمام شامپوهام همه چیم تموم شده فردا جمعه است هیچ غلطی نمیتونم بکنم دارم تو این خونه روانی میشم از دست اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گوشت رو بکن در یه گوشت رو دروازه برو با خیال راحت خریدت رو بکن تهش یه هدیه کوچولو واسه بابات هم بخر بیا خونه از در وارد شدی با صدای بلند بگو بابا جون کجایی کارت دارم هدیش رو بده ،بذار دیگه جایی واسه حرف و غر زدن نداشته باشه

یه گوشت رو بکن در یه گوشت رو دروازه برو با خیال راحت خریدت رو بکن تهش یه هدیه کوچولو واسه بابات هم ب ...

اعصابم رو نابود کردن از همشون متنفرم یه خرید میخوام برم باید از صد نفر اجازه بگیرم هرچی میخرم دو ساعت دارن درموردش نظر میدن که پول رو حروم کردی به جاش اون کارو میکردیم کاش ۱۸ سالم بشه زودتر گورم رو گم کنم برم دانشگاه از شر همشون راحت شم 

مشکلات هست ولی سخت نگیر

برو بابا تو این سن روانی شدم 

من آدم زودجوشی هستم اینقدر اعصابم خورد شده که مغزم دیگه کم آورده هرروز سردرد دارم اینقدر داد میزنم 

اعصابم رو نابود کردن از همشون متنفرم یه خرید میخوام برم باید از صد نفر اجازه بگیرم هرچی میخرم دو ساع ...

بهترین کار ممکن خودت رو بزنی به بی تفاوتی و عادت بشه این حرفاشون،جواب ندی ،به کارای خودت برسی بذار انقدر بگن ک خوشون خسته بشن