2777
2789
عنوان

چرا پلک چشم چپم میپره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 33 پست
وایییی🫠🫠چقدر بد آخه استرس که دست خود آدم نیستمن از پارسال که کنکوری بودم تا امسال که پشتم مدام است ...

میدونم دست خود آدم نیست واقعا سخته ولی به این فک کن من الان مدام با لبم ور میرم هر کاری هم میکنم درمان نمیشه وقتی به این فک کنی دیگه به خاطر خودتم که شده استرستو کنترل میکنی چون عوارض استرس خیلی زیاده روی بدن حالا درسو میشه یه کاریش کرد ولی این تیک لامصب درمان نمیشه به خاطر خودت عزیزم به خودت بگو نهایت قبول هم نشدم دوباره امتحان میدم بهتر از این که مشکلی برام پیش بیاد انشالله که تنت سالم باشه و تو درست هم موفق بشی😘

کنکورم میدی تموم میشه میره، نگران نباشمن خودم انقدر سر کنکور به خودم سخت گرفتمبرمیگشتم عقب اصلا انقد ...

همه این حرفا رو بهم میزنن ولی گذر زمان این رو بهت ثابت میکنه وقتی تو جوش قرار میگیری اصلا این حرفا برات بی معنیه🫠🤦‍♀️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شعر کتاب درسیمون بوده گمونم دبیرستان ،،حتما یادتون نمیاد

برای ما حذفش کردن پس 

برای نظام قدیم بوده فکر کنم درسته؟ 

میدونم دست خود آدم نیست واقعا سخته ولی به این فک کن من الان مدام با لبم ور میرم هر کاری هم میکنم درم ...

مرسی دورتون بگردم چقدر مهربونید شما🥺❤️❤️

ان شاء الله شماهم همیشه سلامت باشین😍❤️