2777
2789
عنوان

اگه برادرزاده همسرتون تو شهر شما درس میخوند

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست
عمه بود که سوال نمیکرد، زن عمو ، زن عموووووووووو که شک داره و میپرسه

نه بابا خاله ها خوبن.عمه ها هم چنگی به دل نمیزنن.البته من الحمدلله نه از عمه شانس آوردم نه خاله

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره. هر از گاهی دعوت میکردم. براش خوراکی یا غذا درست میکردم می‌بردم دم خوابگاه با دوستاش بخوره. مثلا ...

دمت گرم چه مهربون

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

عمه بود که سوال نمیکرد، زن عمو ، زن عموووووووووو که شک داره و میپرسه

ارام باش فهمیدم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزشتونو صرف شرکت در تاپیک های این کاربرها نکنید.

زن عمو

یه بار که دعوت کنی کم کم می شه وظیفه و رفت و آمد و درد سر و خانواده اش می خوان بیان خونه شما چند روز بمونند و بچه اشون ببینند و برن و فلان مربا رو براش درست کن ببر و سرما خورده براش سوپ ببر و ...  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یه بار که دعوت کنی کم کم می شه وظیفه و رفت و آمد و درد سر و خانواده اش می خوان بیان خونه شما چند روز ...

اخه گناه نداره تک و تنها تو ی شهر دیگه؟ دختر ؟ 

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

نه بابا خاله ها خوبن.عمه ها هم چنگی به دل نمیزنن.البته من الحمدلله نه از عمه شانس آوردم نه خاله

نه خدایی عمه های من ، خیلی هوامون دارن.

ما تو یه مهمونی بودیم، من رفتم نماز بخونم، برگشتم دیدم ، عمه ام یه بشقاب جدا میوه نگه داشته، دخترش میگفت ده بار گفتم یه کم از موز بده بهم گفت نه مال فلانی، اصلا بهت نمیدم.

به عمه و خاله نیست، کلا بعضیا بی محبتن.

الان من دختر و پسر برادرم، حتی نمیدونن من عمه شونم، با من اینجورین، رابطه مون خیلی کمه، ولی خواهرای دیگم خیلی باهاشون خوبن.

من اعتراف میکنم مشکل از طرف منه

اخه گناه نداره تک و تنها تو ی شهر دیگه؟ دختر ؟

من برای بچه برادرشوهرم که مادرش طلاق گرفته بود هر بار چقدر هدیه می خریدم و چقدر خوشحال می شدم وقتی می دیدمش.  بعد که بزرگ شده بود پشت سرم گفته بود کاش این طلاق می گرفت می رفت خسته شدیم از دستش!   این حرف که شنیدم دیگه ازش سرد شدم ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نه خدایی عمه های من ، خیلی هوامون دارن.ما تو یه مهمونی بودیم، من رفتم نماز بخونم، برگشتم دیدم ، عمه ...

اره به ذات طرف بستگی داره.من خاله هامو 13ساله ندیدم.عمه هامم همینطور .فقط یکیشونو میبینم که مادرشوعرمه😁اوج محبت خالم به من در دوران طفولیت این بود که می‌گفت عزیزم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

آره دیگه ، یکی دو بار شام و نهار که چیزی نیست . هم اون بنده خدا احساس غریبی نمیکنه توی شهر ، هم شوهرت خوشحال میشه ، زحمت آنچنانی هم نداره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من برای بچه برادرشوهرم که مادرش طلاق گرفته بود هر بار چقدر هدیه می خریدم و چقدر خوشحال می شدم وقتی م ...

خوب اون بی صفت بوده ، همه که این مدلی نیستن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم