2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 127 پست
استارتر منظورش فقط مالی نبود گفت مثلا حتی هوا نیست نفس بکشه 😂استارتر جان تا بوده همین بوده مریضی ها ...

اشتباه میکنی الان تو شرایطی نیستیم ک حدس بزنی بعدا چی میشه ما الان دقیقا تو خود خود فاجعه ایم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ب اینا خیلی فک میکنم شرایط سختیه 

ولی میگم یدونه بچه برامون بسه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
منم ب اینا خیلی فک میکنم شرایط سختیه ولی میگم یدونه بچه برامون بسه

منم یدونه دارم ۴۰ سالمه خیلی اطرافیان فشار میارن یکی دیگه هم بیار ولی واقعا شرایطش ندارم خودمم میدونم یدونه بی پشتو پناه میشه احتیاج به خواهر برادر داره دور هم جمع بشن خیلی حسرت میکشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

فقط همینو میگم 

وقتی که میبینی اوضاع جامعه چطوره ووضعت اصلا خوب نیس به خدا بزرگ ترین گناه اینه یه بچه رو به دنیا بیاری که اونم زجربکشه 

معتادی وشوهرت کار نداره نباید بچه بیاری 

اگه واقعا شرایطشو داشته باشی وبتونی یه بچه رو خوب ودرست وتربیت کنی تو این اوضاع و تحویل جامعه بدی اون موقع باید بیاری 

در غیر این صورت اشتباهه محض

اشتباه میکنی الان تو شرایطی نیستیم ک حدس بزنی بعدا چی میشه ما الان دقیقا تو خود خود فاجعه ایم

ببین مردم تو ۸ سال جنگ ازدواج کردن بچه دار شدن ، دانشگاه رفتنو درس خوندن الانم زنده هستن 

یه کشور میبینی خوش خرم بودن تو یه کشور دیگه و با یه سیل و زلزله از بین رفتن ! 

یا تو همه جای دنیا یهو ویروس کرونا اومد و کلی آدم مردن 

در زمان های قدیم مردم از آبله و دیفتری و وبا و جزامی تلف میشدن 

ولی اگر وضع مالی خوبی نداری 

اصلا سمت بچه دار شدن نرو 

تو این مورد باهات هم نظرم 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱