2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 127 پست

خب عزیزم نگاه ها متفاوته

منم مثل شمام

ولی خیلی ها بچه دوست دارن از نون خودشون کم میکنن شکم بچه رو سیر کنن‌

با این تاپیک ها فقط به مامانای باردار استرس می‌دین☹️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

در مورد دیگران قضاوت نکنیم ترند هست ولی فقط به ظاهر افراد ختم میشه 🫥 در حوزه زندگی شخصی دیگران نظر ...

ببین منظور زندگی شاهانه نیست ، همین که یه زندگی معمول آدم داشته باشه کافیه واقعا برای بچه ، که البته باز به نظر خود طرف بستگی داره ، شاید یکی اصلا از بچه خوشش نیاد یا بچه دوست داشته باشه بالاخره شرایط و دلایل هر کس فرق میکنه نمیشه گفت چون من آوردم پس همه باید بیارن یا چون من بچه نیاوردم پس خیلی روشنفکرم و بقیه عقل ندارن که بچه میارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین درسته اوضاع اقتصاد خرابه ولی خیلیا بچه دوست دارن وبراش اگه از لقمه دهنشون کم کنن کم نمیذارن من ...

منظور استارتر به خاطر آلودگی هوا و بی برقی هستش .

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
خب عزیزم نگاه ها متفاوتهمنم مثل شمامولی خیلی ها بچه دوست دارن از نون خودشون کم میکنن شکم بچه رو سیر ...

عزیزم اولا من منظورم شرایط مالی نبود دوما اینکه یه موجودیو ب این دنیا بیاری ک بگی اوکی شکمشو سیر میکنم کافی نیست

خب عزیزم نگاه ها متفاوتهمنم مثل شمامولی خیلی ها بچه دوست دارن از نون خودشون کم میکنن شکم بچه رو سیر ...

نه ، منظور استارتر به خاطر شرایط زندگی تو ایران هستش. 

آلودگی هوا و کمبود برق و بی کاری منظورشه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سختی ها تا یه حایی شما میتونی هندل کنی ولی نمیتونی بری اب و گاز مملکتو وصل کنی

این مشکلات آنچنان سخت نیستن که بگیم نباشه از بین میریم.

آب رو میشه با یه تانکر و پمپ‌ اوکی کرد.گاز هم که خداروشکر تا الان نرفته و تا بعدا هم خدا بزرگه

منظور استارتر به خاطر آلودگی هوا و بی برقی هستش .

آره اینم راست میگه ولی من فقط از جنگ میترسم مثلا تو جنگ چطو میشه یه نوزاد رو متقاعد کرد ساکت شو که صداتو میشنون😭

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
و دقیقا اگر شرایط و قانون مشخصی بودکه باید می‌گفتیم فلان شخصیت و فلان رفتار که آدم داره باید پدر ماد ...

قانون بذاریم کی پدر و مادر بشه؟ یه روسری رو میگن سر کنین ملت همه بی دین و ایمون شدن که مثلا داریم اعتراض می‌کنیم بگن فلانیا پدر و مادر نشن که واویلا همین خود شما پس فردا می‌ریزی وسط میدون ولیعصر که من سالم بودم میخواستم شوعر کنم اینا نذاشتن 😐🥀 الانم کلی آزمایش قبل از ازدواج و ازمایش اعتیاد و اینا برای همین چیزاس بعدم تو بیمارستان ببینن مادر کسیو نداره یا معتاد باشه و اینا بچه رو ازش میگیرن میبرن پرورشگاه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

دقیقا 🥺

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

عزیزم اولا من منظورم شرایط مالی نبود دوما اینکه یه موجودیو ب این دنیا بیاری ک بگی اوکی شکمشو سیر میک ...

خب میگم این عقیده منم نیست 

ولی خب یک عده این طور فکر میکنن دیگه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍