2777
2789
عنوان

این همه دختراتونو محدود میکنین ب چی میخواین برسین😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 60 پست
قبول شدم چند بار قبول بشم؟آدمای محیطمم خداروشکر سالمن نه از اینایی که همه کار می کنن و بقیه رو مثل خ ...

بابا بیا برو سر صبحی چه حوصله‌ای داری اینهمه میشینی خودتو اذیت میکنی و مثلا با توهین بمن ناراحتم کنی یا چمیدونم بسوزونی. ول کن

..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا بیا برو سر صبحی چه حوصله‌ای داری اینهمه میشینی خودتو اذیت میکنی و مثلا با توهین بمن ناراحتم کنی ...

10 برات سر صبحه؟ 

می گم چرت و پرت نوشتی نگو تازه بیدار شدی😐

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

10 برات سر صبحه؟ می گم چرت و پرت نوشتی نگو تازه بیدار شدی😐

بنظر میاد زیادی چیزی بهت نگفتم فکر کردی خبریه. چرت و پرت ک از دهن تو در میاد. برای تو صبحه با این مغز نداشتت. ک اومدی پاچه بقیه رو میگیری بخاطر هیچی. تو فوضول پست منی مگه؟

..
من مادر میگم ربط داره چطور شما میگی ربط نداره

چقد سمید بخدا . 

یه دختر ۲۱ ساله هم شعور پوشش درستو داره هم می‌تونه مواظب خودش باشه ‌ 

امثال شما جووونارو افسرده میکنید و پنهون کار 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
قبول شدم چند بار قبول بشم؟آدمای محیطمم خداروشکر سالمن نه از اینایی که همه کار می کنن و بقیه رو مثل خ ...

قبول شدی؟ مشخصه. انقد ک وقت میذاری روی پستای بقیه و کی چی گذاشت و کی چی نذاشت .برو بشین سر درست بچه‌ . بجای پاچه گرفتن و پریدن ب این و اون، سرت تو کار خودت باشه. معلومه ازون پاچه دریده‌هایی ک منتظری ازاد شی بری همه جا رو آباد کنی. کاملا مشخصه چون یک ادم سالم با چنین چیزی بهش برنمیخوره.

(الانم انقد ریپ بزن تا جونت درآد😊. چون دیگ چرت و پرتات رو نمیخونم). گفتم لابد آدم هستی زیاد سخت نگیرم بهت. ولی ازون ادمای بی‌مغزی ک وقتی در برابرشون سکوت بشه فک میکنن خبریه. جواب ابلهان خاموشی در برابر تو جواب نداد. ازین مورد وضعت خیلی خرابتره

..