2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه داداش و زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عمل کنن سرویکسشو بخیه بزنن اینجوری تا هفته آخر میتونن نگه دارن منم ۳۴ هفته زایمان کردم خیلی سخته زایمان زودرس با بچه زودرس انشالله که چیزی نمیشه

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
منم همینجوری شدم عمل شدم راحت تا ۴۰ هفته رسیدم. تازه فقط ۱ روز بعد عمل مامانم پیشم موند بعد رفت منم ...

اخه این دیگه نمیتونه عمل کنه هفاه ۲۷ باردارشه

لایک نکن خواهر منننن  
من از هفت ماهگی این بلا سرم اومده......یعنی سه ماه افتادم تکون نمیخوردم....ماه آخر کیسه آبم پاره شد ...

کاش اینم بتونه نگه داره فقط امپول ریشو بزنن راحت شه 

غصم میگیره اینا واسه دخترشون رویابافی گردن فقط😭

لایک نکن خواهر منننن  

استراحت مطلق بگو باشه فقط برای سرویس پاشه اونم خیلی اروم بره 

من ۹ماه استراحت مطلق بودم از دم تختم تا سرویس که راهی نبود اصلا ۵دقیقه طول میکشید با هر قدمم ۵تاصلوات میفرستادم تا قدم بعدی

روزای سختی بود برام خیلی سخت

ایشالا چیزی نمیشه حتی قبل۳۴هم دنیالیاد می‌ره تو دستگاه

دخترمن۲۸ دنیااومد

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️
یه سری آمپول هست زده؟ یعنی دکتره تجویز نکرده؟میگن اگه بزنی ۶ تاست بچه رو نگه میداره تا ماه های آخر

امپول داده بود دکتر ولی نمیدونم چیه و چندتاست

لایک نکن خواهر منننن  
کاش اینم بتونه نگه داره فقط امپول ریشو بزنن راحت شه غصم میگیره اینا واسه دخترشون رویابافی گردن فقط😭

انشالله چیزی نمیشه....صحیح و سلامت میگذرونه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
استراحت مطلق بگو باشه فقط برای سرویس پاشه اونم خیلی اروم بره من ۹ماه استراحت مطلق بودم از دم تختم تا ...

اینم دقیقا همینه

حمومشم کف حموم فرش میندازیم دراز میکشه

ولی دکتر گفته اونم دیگه دوهفته یکبار

لایک نکن خواهر منننن  
کاش اینم بتونه نگه داره فقط امپول ریشو بزنن راحت شه غصم میگیره اینا واسه دخترشون رویابافی گردن فقط😭

انشالله که طوری نمیشه عزیزم من یادمه از۲۵هفته تا۳۴ بستری بودم بیمارستان حتی جرئت نکردم یه جوراب براش بگیرم ولی مادرم‌ آرزو داشت براش پتو گرفته بود خداروشکر عمرش به دنیا بود با اینکه زود اومد اما الان دیگه واسه خودش مردی شده حرف میزنه غش میکنیم براش انشالله که دختر برادرت هم صحیح وسالم میاد

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
اینم دقیقا همینهحمومشم کف حموم فرش میندازیم دراز میکشهولی دکتر گفته اونم دیگه دوهفته یکبار

دکتر من گفت حق بیشتر از ۵دقیقه حموم موندنو نداری

امیدوارم بتونه تحمل کنه که میدونم میتونه چون دلش مادربودنو میخواد

حواستون بهش باشه اصلا پانشه من تختمو اورده بودم تو حال تا بتونم تلویزیون ببینم

انشاالله که بهترینا براش اتفاق بیفته