2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بستری هست دختراش نمیرن چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

وای چقدرسخته اینجوری🥺

باهزارزحمت بچه بزرگ کنی اخرشم این نتیجه ش..

نمیتونن پرستاربگیرن؟؟

مادرشوهرمنم یه مدت اینجوری بود..دخترنداره..ولی براش پرستارگرفتن ..چون نه من قبول کردم نه جاریام‌...زبونش خیلی بده واسه همین مانرفتیم..توهم نرو بزار یاپرستاربگیرن یادختراش برن...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر پول میدادن ک مشکل نداشتیم

پیام بده و‌شماره کارت بفرست

حالا که انقدر عوضی هستن شما هم کم‌رویی بزار کنار

اونا وظیفه دارن

همسر شما هم به عنوان بچه وظیفشو انجام میده و شب مونده

اصلا و به هیچ عنوان زیر بار نرو که بری

بزار خودشون یه فکری بکنن

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

پیام بده و‌شماره کارت بفرستحالا که انقدر عوضی هستن شما هم کم‌رویی بزار کناراونا وظیفه دارنهمسر شما ه ...

نه اصلا نمیرم اگر شوهرم گفت میگم مادرت پای منو نشسته دختراشو بزرگ کرده بگو بیان 

نه اصلا نمیرم اگر شوهرم گفت میگم مادرت پای منو نشسته دختراشو بزرگ کرده بگو بیان

با شوهرت هم کل کل و بحث نکن منطقی حرف بزن

بگو شما بچه هاش هستین وظیفه دارین

و تو دیشب وظیفه ی خودتو انجام دادی و از شب تا صبح موندی

حالا نوبت بقیه هست

زبون داشته باشه حرف بزن ولی نه با تندی 

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

دختراش شاغلن

شاغلن ولی حاضر نیستن برای مادرشون هزینه کنن؟

اینا چه آدمایی هستن

من نمیتونم اسم طلاهاش بیارم داره 2 تا تیکه

وقتی فوت کرد همونو دختراشبر میدارن الان نیاز داره مالشو بفروشید بیچاره زیر منت کسی نره 

اگر خونه هم داره بفروشید بگذاریدش خونه سالمندان