2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه خواهرم دعوتیم فردا شب غاز میزارهامشب یلدای طرف خانواده شوهرمه که برنج و مرغ میزاره خواهرشوهرم

غاز شمالیا میخورن درسته؟

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

منم 😊

سلام 

من اون کاربریم تعلیقه نتونستم جوابتو بدم 

سر قضیه ادرس خونت، فزوعی تگم کرد بیام ازت بپرسم وگرنه من خبر نداشتم تو اصن کجایی 

درضمن فک نکن الان اومدم منت کشی، حرفات هنوز از ذهنم نرفته بیرون که بهم چیا گفتی فقط اومدم بابت حرفای سر فزوعی ازتون عذرخواهی کنم فقط سر حرفای فزوعی همین. 

مو فرفری من✨🙋‍♀️🧿

خونه خواهرم دعوتیم فردا شب غاز میزارهامشب یلدای طرف خانواده شوهرمه که برنج و مرغ میزاره خواهرشوهرم

سلام 

من اون کاربریم تعلیقه نتونستم جوابتو بدم 

سر قضیه ادرس خونت، فزوعی تگم کرد بیام ازت بپرسم وگرنه من خبر نداشتم تو اصن کجایی 

درضمن فک نکن الان اومدم منت کشی، حرفات هنوز از ذهنم نرفته بیرون که بهم چیا گفتی فقط اومدم بابت حرفای سر فزوعی ازتون عذرخواهی کنم فقط سر حرفای فزوعی همین

مو فرفری من✨🙋‍♀️🧿

مشکلم اینه غذا از گلوم نمیره پایین از شنبه بخاطر بیماریم وگرنه هیچ غذایی از دستم در امان نبود 😄😄😄

عزیزمم انشالله زود خوب بشی 😅🩷

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

غاز شمالیا میخورن درسته؟

ما شمالی هستیم میخوریم ولی حالا نمیدونم مخصوص ماست فقط یا نه

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

سلام من اون کاربریم تعلیقه نتونستم جوابتو بدم سر قضیه ادرس خونت، فزوعی تگم کرد بیام ازت بپرسم وگرنه ...

بله من اصلا نمیدونم کاربری شما کیه و شما کدوم کاربر هستی

در هر صورت خواهش میکنم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر