2777
2789
عنوان

علت اصلی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 57 پست
علت که زیاد ممکنه داشته باشه ،ولی حرفم اینه کی بیشتر انحراف پیدا می‌کنه ،به تعبیر دیگه کی بیشتر مقصر ...

علت اصلی این دوتاست من با خیلی ها حرف زدم و به این نتیجه رسیدم . مشخص نمیشه انحراف از کجا پیدا میشه و مقصر هم نمیشه گفت کی بیشتره کی کمتر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙂خستگی از هم از کارای هم دیگه

از چی خسته میشن ادما؟

زندگی که هر روزش ی چوره ،متفاوت و غیر قابل پیش بینی ،چی خستشون میکنه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
قبلا توجیه میکردن که ببینی چی براش کم گذاشتی.حتما کمبود محبت یا عشق ورسیدگی نکردن جنسیولی تازه عروس ...

الان بعضن  میشنویم تو دوران عقد دچار خیانت میشن اینا پس چی هست علتش

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
پس با دیگری چطور گرم میشه؟ مگه بعدی چکغ می‌کنه!!!!؟

وقتی با یه نفر طولانی زندگی کنی مشکلات کوچیک رو هم جمع میشه کم کم از هم فاصله میگیرن تو رابطه با هم سرد میشن و ممکنه یه طرف بجای حل مشکلاتش برای اینکه دوباره اون عشق و تنش و احساس کنه تصمیم بگیره یه نفر دیگه رو داشته باشه بالاخره رابطه با هر کسی اولش قشنگ تره ولی بعضی زوجا روزای خوب اولشو یادشون می‌ره و بلد نیستن مشکلاتشان رو حل کنن دیدی اینا گ خیانت میکنن اکثرا رابطه دومشون بهتره ؟ چون بی تجربگی های قبلی رو دیگ ندارن دیگ اشتباه نمیکنن ولی برنمی‌گردن رابطه قبلیشون رو درست کنن

امروزه اره چون خیلیارو میبینم زیاد مشکل خاصی ندارن میتونن تحمل کنن و نمیکنن

بعضی ها اصلاً مشکل ندارن از روی شکم سیری و علتهای دیگه و خیلی مسخره دنبال این کار میرن 

چ زن چ مرد

الان بعضن میشنویم تو دوران عقد دچار خیانت میشن اینا پس چی هست علتش

فقط بیمار جنسی و تنوع طلبن عوضی های حال به هم زن. انگار عقلشون تو شورتشونه

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
علت اصلی این دوتاست من با خیلی ها حرف زدم و به این نتیجه رسیدم . مشخص نمیشه انحراف از کجا پیدا میشه ...

ولی از حق نگذریم علت تنوع طلبی در مردها بیشتره تا زنها ، ولی در زنها بنظرم لجبازی و تنبیه کردن عامل اصلی باشه

کمبود محبت و توجه

چطور فک می‌کنه اون مرد یا زن که نفر بعدی مادام العمر بهش محبت کنه ؟ در واقع چه تضمینی داره که اون نیازش(محبت و توجه) رو بر طرف کنه؟

وقتی با یه نفر طولانی زندگی کنی مشکلات کوچیک رو هم جمع میشه کم کم از هم فاصله میگیرن تو رابطه با هم ...

بنظر خودت ساختن زندگی قبلی سختر از رابطه با دیگریع یا نه؟ و اینکه بیشتر از نظر خودت مرد مقصره یا زن تو این مشکلات؟