2777
2789
عنوان

علت اصلی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوطرف

مردی ک عادت داره ب خیانت نمیتونه ترکش کنه

ولی گاها ما زنها این اجازه رو میدیدم ب مرد .... اگه ما زنها قدر خودمونو بدونیم واسه هر چیزی کوتاه نیایم 

اگه من اون روز ک رفتیم بریم خرید من فقط ی پفک برداشتم و مادرشوهرم اومد نیم کیلو پسته برای خودش خرید با پول شوهرم و ب هیچکس هم تعارف نکرده بود .... منم هپینکارو میکردم شوهرمم برام ارزش قائل میشد 

این یه مورد خیلی کوچیکه 

چرا من هیچوقت به شوهرم نفهموندم وظیفشه روز زن واسم کادو بگیره؟ ولی اگه دوست دختر داشت وظیفه خودش میدونست کادو بخره چون ما زنها ارزش خودمونو میاریم پایین اونم میره دنبال کسی ک ارزش بالایی داره

.......

قبلا توجیه میکردن که  ببینی چی براش کم گذاشتی.حتما کمبود محبت یا عشق ورسیدگی نکردن جنسی

ولی تازه عروس دامادهایی هم بودن بعد چندماه که نهایت شور احساس بود بازم خیانت شد. 

دلیلش  بیماری ذهن. بد ذاتی 

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
کمبود محبت کمبود اعتماد به نفس

پس بنظر شما مرد مقصره ،چون بیشتر زن نیازمند محبته

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ذات خائن و ناخلف خود خیانتکار

شاید سی درصد دلیلش این باشه ...

تو این چند سالی ک ازدواج کردم من یبار تعریفی از شوهرم نشنیدم ک ازم تعریف کنه همیشه یواشکی چشمش دنبال بثیه بود اولها ک خیانت هم میکرد ولی الان پنج ماهه شدم مثل دوران نامزدیمون ب خودم میرسم لاک میزنم ارایش کمی میکنم ورزش میکنم میرقصم ب پوستم میرسم

تو همین مدت بارها بهم گفته چقدر خوشکل شدی پوستت خوب شده وقتی میریم بیرون انقدر درگیر نگاه کردن ب منه یا حواسشه ک مردا چجوری نگام میکنن ک وقت نمیکنه ب بقیه زنها نگاه کنه

حتی دیگه کمتر میره تو گوشی وقتی خونه هست ..ولی منم خیلی خوب شدم همش بغلش پیکنم و....

.......
خیانت دو تا دلیل اصلی داره اولی مشکلات برطرف نشده روحی و عاطفی و خصوصا جنسیه دومی تنوع طلبی. این دو ...

علت که زیاد ممکنه داشته باشه ،ولی حرفم اینه کی بیشتر انحراف پیدا می‌کنه ،به تعبیر دیگه کی بیشتر مقصره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نمیتونیم بگیم ذات خراب انسان ذاتا تنوع طلبه چ مرد چ زن ولی یکی سعی میکنه کنترل کنه یکی نه نمیتونه و ...

پس بنظر شما تنوع طلبی عامل بزرگ خیانت می‌تونه باشه ،

علت اصلیش اینه که طرف راحته محرم نامحرم حالیش نیست بعد برای تنوع و ... کم کم خیانت شروع میشه

آفرین مهم ترینش عدم حفظ حریم هاست ،عادی سازی در بین ادما👌