2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 159 پست
شما خودتم مشکل داری جفتتون مشکل داشتین پسریم ک تو مجازی دنبال دختر و تعهده مشکل داره

من فرق دارم . من دنبال سرگرمیم بیشتر حالا اگه دختره خوب دراومد پا میذارم جلو . مگه منگولم با این سطحم تو،مجازی دنبال کسی بکردم . 

فک کنم فقط تو خوبی . سایت بارداری روانشناس میخواد چیکار؟ خودت مشککوکی

من مدعی خوب بودن نشدم و نیستم ابدا و خشحالم که انقدر خوب بودم که فکر کردین ادعاشو دارم ⚘️

بله خب به دکتری برق بیشتر احتیاج داره سایت بارداری،مخصوصا که اقا باشه😁

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

(سن عقلیم بیشتر از همسن سالامه) : ادعایی که با قاطعیت میشه درمورد گفت اون شخص ابدا اینطوری نیست(سمپا ...

بر حال تو همون سمپادن نبودی. هوش هیجانی نمیداشنم ک با این همه عواطفم تا الان ازدواج کزده بودم .😁😁

بر حال تو همون سمپادن نبودی. هوش هیجانی نمیداشنم ک با این همه عواطفم تا الان ازدواج کزده بودم .😁😁

سمپادی بودن افتخاری بود برای دوران نوجوانیتون ، الان چی برای ارائه و فخر دارین؟

فراموش نکنین اقای مهدی،شما ازدواج نکردین چون اوضاع جامعه خرابه😉

من مدعی خوب بودن نشدم و نیستم ابدا و خشحالم که انقدر خوب بودم که فکر کردین ادعاشو دارم ⚘️بله خب به د ...

خوب گفتم ک ب خاطر سرگررمی اینجام. ادم هر سوالی میتونه مطرح کنه . ولی دیگه بیکار نیستم برم بین این همه تاپیک ملت .اظهار نظر کنم . خدایی دلت خوشه ها . 

خوب گفتم ک ب خاطر سرگررمی اینجام. ادم هر سوالی میتونه مطرح کنه . ولی دیگه بیکار نیستم برم بین این هم ...

ایا بقیه واسه کارمهمتری اینجا هستن؟ همه برای سرگرمی میان.

و شمایی که برای سرگرمی امدین،درست نیست به بیکارهایی که اینجا هست و بهتون ابرازعلاقه میکنن انقدر بها بدید و تهشم ریجکت بشین و بیاین تاپیک بزنین تا یه بیکاری مثل من بیاد واستون اظهار نظر کنه

10 روز ابراز علاقه کرد. روز یازدهم گفت بدرد نمیخوریم بدون هیچ دلیلی

سر یازده روز اینقدر حرص می‌خوری ؟

خب حق انتخاب داشته 

آدم فرتی که نمیره تو رابطه 

دو سه ماه هم واسه شناخت کمه بعد شما به ده روز میگی رابطه؟