2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان 😭😭😭😭😩😩😩بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 50 پست

ای خدا خودم که مریص شدم رفتم دکتر به زور سرپا هستم 

دخترم ۲۰ ماهشه دوروزه هرچی دکتر دارو بهش تجویز کرده میدم ولی آبریزش بینی شدید داره

شبا شدیدا تب میکنه...زیرچشماش گود افتاده سینه ش خلط داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین خلط پشت گلو نیست؟؟مثلا گاهی سرفش خشکه و ی بار سرفه خلطی بکنه؟کلا بعد خوب شدن ی مدت سرفه رو میکن ...

دقیقاااا همینه توروخدا راهکار داری؟! خلط پشت گلوشه تو اون نیم ساعت سینه ش انکار کنده میشه و انقد سرفه میزنه میاد تو دهنش گاهی میریزه بیرون کاهی قورت میده .. دوسال و چهارماهشه توروخدا چیزی بلدی بگو

نه بینیش اوکیه ... والا کتوتیفن .دکسترومتورفان فکسوفنادین اینارو دکتره داده بود بدرد نمیخورد اصلا .. ...

ببین دادن این همه دارو فقط باعث حساس تر شدن ریه میشه و اصلا بیفایدست

اگر سرفه هاش خشکه دکسترومتروفان بده

اگه خلطه گایافنزین  اگه هم خشک هم گاهی خلطی هر دورو باهم بده

مونتا لوکاست هم خیلی خوبه هر دوازده ساعت قرصش رو یدونه بده

منظورم این بود اب و بزاری جوش بیاد با شلغم یا پیاز یا اویشن  بعد که کانل پخت و جوش اومد درش و ببند بیارش زیر پتو جوری که راه خروجی و بازی نباسه در قابلمه رو باز کن قشنگ بگو نفس بکشه انقد که عرق کنه بعد خاست بیاد بیرون سرش رو با شال ببند اینکارو هروز کن

ای خدا خودم که مریص شدم رفتم دکتر به زور سرپا هستم دخترم ۲۰ ماهشه دوروزه هرچی دکتر دارو بهش تجویز کر ...

الهی 😭😭 واسه ابریزش قطره بینی میزنی؟ بچه من شربت سیتریزین بهش جواب نمیده نئوتادین ابریزشش قطع میکنه شما بازم بپرس .. خیلی سخته بچه مریض 😭 دو هفته س جیگرم خونه

دقیقاااا همینه توروخدا راهکار داری؟! خلط پشت گلوشه تو اون نیم ساعت سینه ش انکار کنده میشه و انقد سرف ...

والا منم پسرم عین شماش

الرژی و ایناش

من ک دکترش گف دیگ انتی بیوتیک نده

منم در روز مثلا ۱۰ بار سرفه میزد مثلااا۲ بارش خلطی بود ک میشه خلط پشت گلو

مال من ۵ سالشه

بهش اب ولرم و عسل و دو قطره ابلیمو دادم 

هر دقیقه و ساعت هرچی باشه از دارو شیمیایی بهتره

بعدش چهار تخمه و دانه به اب داغ میریختم میزاشتم خوب ژله ای بشن میدادم بززور میخورد

البته دانه به رو نده قورت بده خوب نیس نمیخورنم ولی چهارتخمه رو بده بخوره

سه چهار روزه خوب میشه

ببین دادن این همه دارو فقط باعث حساس تر شدن ریه میشه و اصلا بیفایدستاگر سرفه هاش خشکه دکسترومتروفان ...

پودر مونته لوکاست دارم دادم قرصش بهتره؟ و اینکه یک شربت پکتورامین دارم ک روش نوشته گایانفرین و اکسپکتورانت منظورتون همینه؟؟

الهی 😭😭 واسه ابریزش قطره بینی میزنی؟ بچه من شربت سیتریزین بهش جواب نمیده نئوتادین ابریزشش قطع میکن ...

قطره کلراید میریزم تو بینیش 

تو این دوروز انگار بچه آب شده 

اصلا حال نداره فقط می‌چسبه به من

والا منم پسرم عین شماشالرژی و ایناشمن ک دکترش گف دیگ انتی بیوتیک ندهمنم در روز مثلا ۱۰ بار سرفه میزد ...

چهارتخمه رو راحت میخوره ؟ از روتارین بهتره ؟؟ من بچم هرچی درشت باشه نمیخوره اصلا 😭

چهارتخمه رو راحت میخوره ؟ از روتارین بهتره ؟؟ من بچم هرچی درشت باشه نمیخوره اصلا 😭

ببین بستگی ب بچه داره من کلا بچه ام گوش میده حالش بهم میخورد اما قورت میداد

اونی ک گفتی نمیدونم چیه شربته اگ منظورت نئوتادینه من اونم دیگ ندادم راستش 

فقط همینا ک گفتم اما شاید واسه بچه تو ک سنش کمتر بد باشه ی سرچ کن 

واقعا من اون دو هفته ۵ بار دکتر بردمش ک اصلا هم جواب نمیگرفتم 

ببین میتونی ازیترومایسین ۲۰۰ بدی با اینایی ک من گفتم

اما بچت کوچیکه بد نباشع یوقت 

پودر مونته لوکاست دارم دادم قرصش بهتره؟ و اینکه یک شربت پکتورامین دارم ک روش نوشته گایانفرین و اکسپک ...

فرقی نداره من قرصش رو دارم بیست روزه میدم سنش بالای پنج سال سال باشه عیب نداره قرص

پکتورامین منم داشتم بنظرم فایده نداره

ترکیب دکسترومتروفان و گایافنزین بهتره ازینا اسپکتورانت خیلی قوی نیست

البته من نمیدونم سرفه هاش به شکله خلط کامله یا خشک چجوریه

اگه خیلی عمیق و خلطیه کتوتیفن یا برم هگزین قویترن 

ولی یادت باشه یدونه ازینارو بدی

دکتر ب من همیشه میگفت دادن چنتا شربت سرفه علایم و بدتر میکنه

میگم نمیشه بریزی تو خورد کن خورد ک شد بعد اب و اینا بریزی؟

نمیدونم یهو ب فکرم رسید بد نباشه ی وقت😃

ببین بستگی ب بچه داره من کلا بچه ام گوش میده حالش بهم میخورد اما قورت میداداونی ک گفتی نمیدونم چیه ش ...

دو هفته چرک خشکن خورد امپولشم زد دیگه رو اوردم ب گیاهیا .روتارین ک میگم گیاهیه اونم ..والا الان از همین شکرتیغال سرفه هاش کمتر شده حالا میرم ۴ تخمه بخرم اگه بشه اسیاب کنم .. بچه شما واقعا بعد سه چهارروز خلطاش خشک شد؟

فرقی نداره من قرصش رو دارم بیست روزه میدم سنش بالای پنج سال سال باشه عیب نداره قرصپکتورامین منم داشت ...

سرفه هاش در طول روز خشکه خب فقط  نیم ساعت یک ساعت درشبانه روز سرفه هاش چرکی میشه شدید میاد پشت گلوش