2777
2789

لطفا تجربتون بگید من پسرم دو هفته س درگیر ویروسه الان فقط سرفه هاش مونده .. دوتا چرک خشکن خورده امپولشو زده امپول بتامتازون زده اسپری استفاده کرده انواع شربت خوب نشد .. اینم بگم سابقه الرژی داره .. تا اینکه الان دو سه روزه بهش شکر تیغال میدم ظاهرا سرفه هاش در طول روز خیلی کمتر شده اما هر روز ب مدت نیم ساعت یا بیشتر سرفه خلطی میزنه چرک میاد تو گلوش و ... توروخدا بگید واسه خشک شدن این خلطا چی بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلط هر چی بیرون بیاد خوبه که

خودم دو شبه نخوابیدم تبهای وحشتناک و مقاوم که اصلا پایین نمیاد 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

پسر منم اینجوری بود.دکتر خودشقرص سینگولر نوشت که اصلا تو ایران نیست مشابه ایرانیش مونته لوکاست جویدنیه.ی قرص جوشان acc200. نوشت.که باز تو ایران اصلا نبود و‌مشابهشو دادن اونا رو‌خورد خوبشد.ی اسپری بینی الرژیم نوشت که اون خداروشکر بود تو ایران با بدبختی پیداش کردیم.اما دکتر گفت مشابه داروها زمان بیشتری میبرن تا عمل کنن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
احتمالا داورها مناسب نبوده خلط بینی هم داره؟چه رنگیه؟بخور بده بهش شربت سرفه چی میدی؟

نه بینیش اوکیه ... والا کتوتیفن .دکسترومتورفان فکسوفنادین اینارو دکتره داده بود بدرد نمیخورد اصلا .. دستکاهم همش روشنه

خلط هر چی بیرون بیاد خوبه کهخودم دو شبه نخوابیدم تبهای وحشتناک و مقاوم که اصلا پایین نمیاد

مشکل اینه بیرون نمیاد قورت میده .. سینه ش انگار میخاد کنده بشه از شدت سرفه

پسر منم اینجوری بود.دکتر خودشقرص سینگولر نوشت که اصلا تو ایران نیست مشابه ایرانیش مونته لوکاست جویدن ...

ببین پودر مونته لوکاست دکتر داده بود اثر نداشت ..میگم الان سرفه هاش در طول روز خیلی کمتره اما تو خواب مخصوصا شبا چرکی میشه دیگه از دمتر میترسم تو این مدت معدس بهم ریخت

شنیدم 4 تخم شیره کشی خلط سینه رو از بین میبره از عطاری باید بگیری با 4 تخم لعابی فرق میکنه باید بکوبی خیس کنی از یک توری پارچه ای ردش کنی وعصارشو بخوری خاصیت ضد میکروب و ویروس داره و انواع خلط سینرو خشک میکنه ولی بازم چک کن بچت حساسیت نداشته باشه