2777
2789

شوهرم رفته عطر گرفته هم برا من هم مامان ها هم خواهرهای با دسته گل کوچیک برا همه .

من خیلی ناراحت شدم مناسبت خاص زن و روز مادر بود اصلا دلیلی نداشت برا خواهراش بگیره .

از طرفی بهش دو بار گفتم برو از فلان مغازه بگیر میخوام خودمم باشم بو کنم بپسندم

بدون توجه به حرفم پاشده رفته از فامیل هاش از دم بیست میل خریده .میگه دوست داشتم برا خواهرام بگیرم 

والا من ناراحت میشدم

عین اینه که یکی بره یه جین جوراب بخره به همه بده

میتونست واسه تو روسری بخری لااقل یه فرقی باشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ناراحت میشدم🥴

البته شوهر من خیلی از این کارا کرده فک کنم ناراحت نشم دیگه برام عادی شده😎

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مخصوصا اینکه گفتم خودم میخوام باشم بپسندد الان ی عطری گرفته بوش میکنم میخوام اوق بزنم

اصلا استفاده نکن..اگر پرسیدچرا نمیزنی بگو بوش رو دوست ندارم.گفتم که خودم بیام بپسندم..حالا میخوای همین رو هم بده به خواهرات من استفاده نمیکنم

پارسا پسرمامان😍