2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364928713]عزیزم شماره خواستید بدم  ایشون واقعا خیلی دکتر با تجربه و عالی هستن فکر کنم حدود ۳۵ سال هم تجر ...[/QUOTEسلام .ممنونمگ تبریز هستند؟ مطب شون کجاست؟شما خودتون تجربه داشتین؟ بعد از ترک دارو دوباره بر نگشت؟

[QUOTE=364928713]عزیزم شماره خواستید بدم ایشون واقعا خیلی دکتر با تجربه و عالی هستن فکر کنم حدود ۳۵ ...

بله عزیزم تبریز هستند مطب شون هم ولیعصره بله من خودم برای درمان لضطراب رفتم و خیلی خیلی خوب شدم من شبا نمیتونستم بخوابم از استرس الان خیلی خوبم خدا رو شکر

بله عزیزم تبریز هستند مطب شون هم ولیعصره بله من خودم برای درمان لضطراب رفتم و خیلی خیلی خوب شدم من ش ...

لطفا هم شماره بدین و کلا علایمی که داشتین و چه مدت دارو مصرف کردین و اینکه آیا برگشت اختلال داشتین یا نه؟

سرترالین داروی اصلی بود با چند تا داروی دیگه ولی حتما باید تحت نظر مصرف بشه

میدونم باید تحت نظر باشه ما دکت رفرنام میریم اونم آسنترا و آلونتا نوشتند بهتر شده مریض مون ولی پنجاه درصد بعد از یک سال و نیم مصرف دارو

خدایا شکرت

لطفا هم شماره بدین و کلا علایمی که داشتین و چه مدت دارو مصرف کردین و اینکه آیا برگشت اختلال داشتین ی ...

شماره مطب دکتر : 09336554677

نه من برگشت نداشتم و حدودا ۳ ماهه دارم مصرف میکنم 

آخه تو اینترنت تو تبریز دکت روان پزشک مظلومی پیدا نکردم لطفا شماره بدید منم نیاز دارم

چشم فکر کنم دکتر تو مراغه هست کلینیک اصلی شون و فقط چهارشنبه تا جمعه تبریز هستن 

به ما چهارشنبه وقت داده بودن