2777
2789

چرا باید خواهرشوهرم که باهمدیگه کارد وپنیر هستیم

و من و شوهرم قطع ارتباطیم

چون زمانی که من قهر بودم ورسیده بودم به طلاق با خواهرشوهرم بحث کرده بودیم وخیلی ناعادلانه قضاوتم کرد تهمت انداخت دروغ گفت وحسابی میخواست پیش بقیه وخصوصا شوهرم تخریبم کنه و میخواست که شوهرم طلاقم بده و وقتی برگشتم سر زندگیم بدتر دیونه شد

حالامن و شوهرم بلاکش کردیم و حتی شمارشو حذف

فقط نمیدونم چرا اون شماره منو هنوز سیو داره وحتی بلاک نکرده؟

حالا برادرش بود یچیز

اما شماره منی که به خونم تشنه اس چرا باید هنوز توگوشیش سیو باشه وحتی بلاک نکرده باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادش رفته

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

منم با خیلیا ارتباط ندارم ولی شمارشونو سیو دارم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
منم با خیلیا ارتباط ندارم ولی شمارشونو سیو دارم

فرق میکنه باکسی ک ارتباط نداری و شمارشو داری

تا کسی که باهاش جنگ و دعوا داشتی و فحش وتوهین بهش دادی و بلاکت کرده باشه و توهنوز شمارشو سیو داشته باشی