2777
2789
عنوان

از قضاوت میترسید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 44 پست
بچه دبستانی بودم ،دوتا از همه هام وقتی باشوه اشون دعوا میکردن‌میومدن خونه ما قهر و همه اش از خیانت ش ...

عزیزم بچه مگه میفهمه قضاوت چیه 

مشکل شما مربوط به خودتونه اینا توجیه ذهنتونه توجه نکن

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ وقت فرد مطلقه مخصوصا خانم رو قضاوت نمی کنمفکری هم در بارش بکنم فکر منفی نیستچون تو این مملکت ...

درسته 

درکل منم قضاوت نمیکنم ...

اطرافیانمم آدمای خوبین 

ولی بازم میترسم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

در ضمن من طلاق گرفتن رو لزوما چیز بدی نمی دونم.اتفاقا خیلی جاها به نظرم لازمه

👌🌹

از چی می ترسید؟

وقتی یه صدایی تو ذهنم میخواد قضاوت کنه ولی من نمیخوام و بهش بی توجهی میکنم میترسم که بعدا سر خودم بیاد🤦🏻‍♀️

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

نخند واقعا میگم. یه موردش بگم رفتم خونه خواهرم تو راه یه خانمی دیدم کاپشن پفی زیر چادر پوشیده بود خدا شاهده قضاوتشم نکردم فقط به چشمم عجیب اومد یه ساعت بعد خواستم برگردم هوا به شدت سرد شده بود خواهرم یه کاپشن پفی داشت داد گفت زیر چادرت بپوش نه می‌تونستم بدون کاپشن بیام خونه نه لباس نازکتری بود که بپوشم همونو پوشیدم و تا خونه گفتم خدایا غلط کردم دیگه فقط کف زمینو نگاه می‌کنم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نخند واقعا میگم. یه موردش بگم رفتم خونه خواهرم تو راه یه خانمی دیدم کاپشن پفی زیر چادر پوشیده بود خد ...

😂😂😂بامزه بود

یه چیزی از تجربه خودم بگم؟ 

گاهی ذهنمون مارو میندازه تو این چالشا و تا به خاک سیاه مون نشونه ول کن نیست 

به ذهنتون بی توجه باشید 

اینا میتونه تصادفی و... هم بوده باشه 

😂😂😂بامزه بودیه چیزی از تجربه خودم بگم؟ گاهی ذهنمون مارو میندازه تو این چالشا و تا به خاک سیاه مون ...

هیچ تصادفی تو این دنیا وجود نداره همه چیز کاملا برنامه ریزی شده و دقیقه عین چرخ‌دنده‌های ساعت اینو تو چهل سالگی بهش رسیدم دیر بود ولی بلاخره همین که فهمیدم خوبه.

هیچ تصادفی تو این دنیا وجود نداره همه چیز کاملا برنامه ریزی شده و دقیقه عین چرخ‌دنده‌های ساعت اینو ت ...

اخه اینطوری که نمیشه 

اخه اینطوری که نمیشه

نمی‌دونم ولی برای من خوب بوده این که فهمیدم هر حرکت کوچیک ما توسط صدها چشم دیده میشه. قبلا شنیدم بودم عالم محضر خداست ولی حقیقتا باورش نداشتم الان فهمیدم هیچ چیز پنهانی وجود نداره حتی چیزایی که تو سرمون میگذره یا حسش می‌کنیم. شایدم من زیادی شلوغش می‌کنم ولی خداییش حس بدی با این احساس ندارم.

به شدت میترسم و سعی،میکنم چیزی،نگم چون ارکسی قضاوت کردم برام اتفاق افتاده

👌

نمی‌دونم ولی برای من خوب بوده این که فهمیدم هر حرکت کوچیک ما توسط صدها چشم دیده میشه. قبلا شنیدم بود ...

منم فکر شما رو قبول دارم 

اما اون مثالی که زدید از چادر و اینا 

وقتی نه قضاوتی بوده نه تمسخری چرا باید سرتون بیاد؟

منم فکر شما رو قبول دارم اما اون مثالی که زدید از چادر و اینا وقتی نه قضاوتی بوده نه تمسخری چرا باید ...

قضاوتی نبود ولی چون خودم چادری بودم ته‌دلم این بود که من این کارو نمی‌کنم اینو بعدا که فکر کردم فهمیدم.