2777
2789
عنوان

توروقران کمکم کنیدددد چیکار کنم

252 بازدید | 26 پست

من یه ساله ازدواج کردم

تو این یه سال به روش طبیعی و ک ا ن د و م پیشگیری داشتیم

و اصلاااا اصلاااا اصلااااا شرایط بارداری ندارم.

بعد این چن وقت هرکی به من میرسید میگفت خواب دیدم باردار شدی😭😭😭الان رفته تو ضمیر ناخودآگاهم.فک کنم توی تخمک گذاریمم یه بار رابطه داشتم و ک ا ن د و م نذاشتیم.ولی شوهرم خیلییی دقت میکنه

دیروز باید پریود میشدم ولی نشدم

چنااان استرسی منو گرفته که امشب همش بیدار بودم

همش توهم حالت تهوع میزنم.یا مدام به شکمم توجه میکنم میگم داره میزنه و...انقد تمرکز کردم که هی دلم درد میگیره😭😭😭😔😔😔

زعفرون دم کردم خوردم

ینی به معنای واقعی دارم میمیرم.واس اتفاق نیوفتاده اینجوری شدم

الان انقددد استرسی شدم که میترسم باردارم نباشم ولی واس این استرسم عقب بیوفته

از شدت فشار دارم گریه میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا گیرمم که باشه چه استرسی از شوهرته از کوچه خیابون که نیستش که

عزیزم شرایطشو نداریم بخداااا.وگرنه مریض که نیستم.من از عهده خودمم برنمیام.شوهرم کمکم میکنه.نک و تنها شهر غریب زندگی میکنم بدون هیچ کمکی.همش بیست و یک سالمه.دارم درس میخونم

انشالله همینجور که شما میگی باشه😭اگه بدونید چ حالیممم

میدونم حالتو منم قبلا اینجوری بودم . حالا میخوام اقدام‌کنم دیدم باردار شدن الکی نیست . هزارتا چیز باید جور باشه تا حامله بشی . نزدیک چند ماها دارم میرم دکتر و میام

عزیزم شرایطشو نداریم بخداااا.وگرنه مریض که نیستم.من از عهده خودمم برنمیام.شوهرم کمکم میکنه.نک و تنها ...

اره میدونم من خودمم شرایطم سخته اما اگه خدا بهت داده بود هرگز دست به سقط این کارا نزن گلم 

خدا تحملشم میده صبرشم همین طور 

اگه به صلاحت نباشه نمیده خیلیا در ارزوشن گلم بعدا پشیمون میشی الان جوانی خوبه برات عزیزم الان که حوصلشو داری و... 

انشالله هرچی به صلاحته انجام بشه 

خدا کمکت میکنه نگران نباش 

اما فک نکنم به اون‌ی بار بخواد بچه بشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻