2777
2789
عنوان

توروقران کمکم کنیدددد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست
میدونم حالتو منم قبلا اینجوری بودم . حالا میخوام اقدام‌کنم دیدم باردار شدن الکی نیست . هزارتا چیز با ...

وای. راست میگی منم همینطور بودم تا چندسال اول زندگیمم حتی میگفتم نه و فلان همش استرس 

بعدی که برا اقدام شروع کردیم چندین سال طول کشید تا بشه 

چقد زجر کشیدم خدا شاهده همه غلطارو کردم دیگه🤦🏻‍♀️💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چیکار کنم آروم شم😔اصلا نمیتونم از فکرش دربیام.همه کارا و درسام مونده

یکم قران بخون ایت الکرسی بخون بعدم همه چیو واگذار کن به خدا چرا که خدا تنها کسیه که از همه بنده هاش اگاه هست و میدونه چی به صلاحشونه 

نگرانم نباش تا ۷ روزم عقب بندازی طبیعیه گلم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

وای. راست میگی منم همینطور بودم تا چندسال اول زندگیمم حتی میگفتم نه و فلان همش استرس بعدی که برا اقد ...

اره والا بخدا الان میگم چقد استرس الکی به خودمو شوهرم دادم . چقد اذیتش کردم . ولی الان رفتم دکتر گفت یکم تنبلی تخمدان داری باید دارو مصرف کنی

یکم قران بخون ایت الکرسی بخون بعدم همه چیو واگذار کن به خدا چرا که خدا تنها کسیه که از همه بنده هاش ...

خیلی بی ایمان شدم😭همش این حرفارو با خودم میگم.میگم اومدیم خدا خواست میخوای بیاریش؟بعد به خودم میگم خدا هم بخواد من نمیذارم بیاد😭😭😭😭😭خاک بر سر بخت من و من و وجودم

اره والا بخدا الان میگم چقد استرس الکی به خودمو شوهرم دادم . چقد اذیتش کردم . ولی الان رفتم دکتر گفت ...

انشالله که زودی عزیزم نینی دارشی برا منم دعا کن نینیم برام بمونه و سالم باشه

من تیروئید کم کار و فیبروم و یکمی هم تبلی داشتم 

خیلی اذیت شدم تو‌ این چند سال خیلی فشار روم بود تغذیمو کلی عوض کردم هر روز ۲ ساعت ورزش میکردم 

تا خدا بهم داد ی عالمه قرص مصرف کردم خیلی عذاب کشیدم 

الهی خدا هرکی میخواد بهش زودی بی دردسر بده

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خیلی بی ایمان شدم😭همش این حرفارو با خودم میگم.میگم اومدیم خدا خواست میخوای بیاریش؟بعد به خودم میگم ...

نه عزیزم 

ادم‌وقتی استرس میگیره این چیزارو میکه 

اما خدا خیلی بخشندس 

خدا هم بهت بده ناراحتی نداره که یکدونه از گلای بهشتشو داده 

اگه بهتم داده باشه تو هم فقد به خاطر خودش نگهش داری ببین اون چه بچه ای بشه برات انشالله از کجا میدونی موقع پیری شاید همون میخواد دستتو بگیره یا در ایندش سربلندت کنه 

همه توکلت به خدا باشه عزیزم نکران هیچی نباش خودتم الکی اذیت نکن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله که زودی عزیزم نینی دارشی برا منم دعا کن نینیم برام بمونه و سالم باشهمن تیروئید کم کار و فیبر ...

مرسی عزیزم ان شاءالله که نی نیت سالم بیاد تو بغلت . آره والا هرکی میخواد خدا بی دردسر بهش بده