2777
2789

بچه ها یه دختره همسایمونه با فکر کنم دبیرستانی هست گه گاهی میاد تو حیاطمون باهم صحبت میکنیم دیروز میگفت بابام کارمند مخابرات بوده اما متاسفانه معتاد شده و تمام پولاش خرج همین میشه میگفت دلم نمیخواد دزدی کنم اما مجبورم میگه اگه نکنم میره تو جیب قاچاق فروشا .بچه ها بهظ حق میدید؟ مم ماتم برده بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره.ولی کارش تو دراز مدت ممکنه باعث بدبختیشون بشه،پدره می فهمه پول نداره میره از این و اون کلی قرص میگیره یا لوازم خونشون رو می فروشه

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

الان مگه کسی پول نقد داره؟ 

به نظرم یه چیزی گفته 

جدی نگیر 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اره.ولی کارش تو دراز مدت ممکنه باعث بدبختیشون بشه،پدره می فهمه پول نداره میره از این و اون کلی قرص م ...

همین الانشم باباش همش قرض میگیره از مردم.

خواهرش بنده خدا اونروز اومده بود خونشون میگفت من ندارم که بدم.باباش هرروز قرض میکنه اینطور که میگه

الان مگه کسی پول نقد داره؟ به نظرم یه چیزی گفته جدی نگیر

اره من و شوهرم کلا کارتامون خالیه،همش نقده😂

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
الان مگه کسی پول نقد داره؟ به نظرم یه چیزی گفته جدی نگیر

نه برمیداره کارتشو انتقال میده.باباشم دغدغه هاش زیاده گمون نکنم تاحالا می برده باشه وگرنه زندشنمیذارا😂

نمیدونم،ولی خیلیا دیدم تو این سن ازین کارا میکنن ودلیل تراشی الکی،نیدونی مرز ورود به دنیا بزرگتراس وچون نیاز به نقدینگی تو دستشون بدون جواب پس دادن هستن،ازین کارا میکنن،من خودم از سال دوم دبیرستان تابستونا مشغول به کار شدم،خانوادم نیاز مالی نداشتن ولی ازینکه بخوام توضیح بدم مثل بچه ها بدم میومد یا کلا بگم پول بدید بهم

درکل دزدی هیچ حقی نداره،از هرکسی هن باشه،دزدی،دزدیه،فردام مثلا بره از محل کارش دزدی با بهونه اینکه حقوقم به اندازه نمیده وووو