2777
2789
عنوان

تا حالا به معجزه آیات پی بردید

229 بازدید | 16 پست

دیشب خونه ی ما شلوغ بود 

مهمون زیاد داشتیم

قرار بود شب پیش ما بخوابن که امروز صبح همه با هم بریم واسه مراسم خاکسپاری عموم

چون جا نبود مامانم تو اتاق من خوابیده

تا یک ساعت دیگه میریم قبرستان

ولی...

امشب یه خواب عجیب دیدم

من از اون لحظه میزارن تو قبر و اشهد و تلقین میخونن واقعا میترسم

دیشبم به مامانم گفتم من میرم تو ماشین میشینم که کلی دعوام کرد

گفت خانواده عموت باید تو غم و مصیبت کنارشون هستی

خواب دیدم که دم دم های صبحه و آسمون گرگ و میش و من تو قبرستانم

کفن عموم تا کمرش باز شده و سر و صورت و بدنش پیداست ولی یه تیشرت خاکستری تنشه

کسی نبود که بزارتش تو قبر و خاکش کنه

جنازش خود به خود رفت تو قبرش وهمه رفتن بالاسر قبرش و نگاش کردن

همین....

دیگه از خواب بیدار شدم

اینقدر ترسیده بودم که ضربان قلبم رفته بود رو هزار

هر کار کردم ضربان قلبم پایین نیومد

نشستم رو تختم

شروع کردم به حمد خوندن

نشد....

آیت الکرسی....

نشد....

یهو خودش به زبونم اومد...

«انا انزلناه فی لیلة القدر»

نمیدونید این سوره چه معجزه ای کرد

یه جوری قلبم آروم شد

یه جوری حالم خوب شد 

اصلا انگار که یک نوری وارد قلبم شد که من چند دفعه این سوره رو خوندم

بعدشم چنان با آرامش خوابیدم تا نماز صبح

ولی نگرانم..

عموی عزیزم آدم بدی نبود

خیلی مهربون بود 

پس چرا من باید این خوابو ببینم

یعنی ممکنه لحظه خاکسپاری عذاب بکشه...

و اینکه چرا فقط این سوره اثر کرد

چرا آیت الکرسی که همیشه میخونم نشد...

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وقتی اضطراب شدیدمیگیرم قلبم روهزا میزنه ذکرلاحول ولاقوت الاّباالله میگم قلبم اروم میشه انگارنه انگارکه قلبم روهزا میزد

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد خوابت ۱از سر فکر و خیال بوده ک مامانت گفته باید تنهامون نزاریم

ممنونم عزیزم 

ان شا الله که همینطوره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

ولی من فکر میکنم تلقین خوندن لحظه پر از ارامشیه🫤

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من وقتی اضطراب شدیدمیگیرم قلبم روهزا میزنه ذکرلاحول ولاقوت الاّباالله میگم قلبم اروم میشه انگارنه ان ...

من داشتم میمردم

یه بار دیگه هم این اتفاق افتاده بود

پدربزرگمو که خاک کردیم 

چند شب بعدش اینقدر حالم بد شد که قلبم رفت رو هزار که تو دستشویی تعادلمو از دست دادم 

دستمو گرفتن کشیدنم بیرون

شب قدرشب مهمیه شایدیه چیزی هست به زبونت اومده

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده. به نظر شخصی من این خواب یعنی ایشون از شرایطش راضیه ولی بقیه نبو ...

خداکنه

خیلی درد کشید 

هم قلبش 

هم سرطان

خیلی مریض بود هیچ بیمارستانی پذیرشش نکرد

خداکنه راحت شده باشه

به این پی بردم که گاهی شفا در مرگ آدم هاست

راستی یک موردی هم که هست اینه که میگن تو شب قدر سرنوشت سالانه افراد نوشته میشه از مرگ وازدواج وتولد وغیره.

این خواب خواسته بگه این مورد هم امسال نوشته شده و مسیر زندگی ایشون بوده.و به فکرتون مربوط بوده.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خداکنهخیلی درد کشید هم قلبش هم سرطانخیلی مریض بود هیچ بیمارستانی پذیرشش نکردخداکنه راحت شده باشهبه ا ...

مادرم ۸۰ ساله هستن میگن تو ۴ یا ۵ سالگیشون با پدربزرگشون که به شدت زمین‌گیر بوده تو یه اتاق خوابیده بودن میگن: چشمامو باز کردم دیدم یه آقای مهربون و خوش قیافه بالا سر بابا جونم بود بهش گفت مشتی پاشو بریم بعد باباجونم گفت من زمین‌گیرم نمی‌تونم ولی اون آقا دستشو گرفت و بلندش کرد مامانم میگن باباجونم پاشد و یه ذوقی کرد و یه خنده از ته دل چون رو پاش وایساده بود و دردم نداشت یه خنده به من کرد و با اون آقا از اتاق بیرون رفتن مامانم میگه دویدم پیش مادربزرگم و بهش گفتم باباجون با یه آقایی رفت. ( باباجونشون فوت شده بود و مادرم مرگشو دیده بود هنوز میگه هیچ خنده‌ای تو زندگیم به اون شیرینی ندیدم.)

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

اتفاقا دیروز کامنت گذاشتم که معجزه ی قرآن در حد درک و فهم ما نیست ممکنه خدا اتفاقات ناگواری رو از ما دفع کنه که ما چون علم غیب نداریم ندونیم کجا و کی بوده یا پشت پرده رخ داد زیبا برای ما رقم زده باشند 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍