یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مقصر شوهرته که اجازه میده ادامه بده من یه بار شوهرم تنها رفت خونه مامانش مامانش شروع کرد بدم بگه شوهرم میگه همون جلو بابام بدون خداحفظ و یه کلمه حرف از خونشون زدم بیرون
مقصر شوهرته که اجازه میده ادامه بده من یه بار شوهرم تنها رفت خونه مامانش مامانش شروع کرد بدم بگه شوه ...
مطمئن نیستم پشت تلفن چی میگه چون بعدش شوهرم باهام بد نمیشه وشوهرم طرف حقه من بدشون بگم منو دعوا میکنه اونا بدم بگن اونارو دعوا میکنه چند بار دیدم ولی دیگه مغزم نمیکشه قط رابطع کردم چون شوهر من شهر منه هفته یکبار باهم حرف میزنن
مطمئن نیستم پشت تلفن چی میگه چون بعدش شوهرم باهام بد نمیشه وشوهرم طرف حقه من بدشون بگم منو دعوا میکن ...
پس بیخیال باشه منم شوهرم باهام بد نمیشه ولی خب میدونم چند باری پشت تلفن چرت و پرت گفته یه بار که یه حرفی برعکس و دروغ تحویل شوهرم داد یه بارم که رفتم خونه مامانم خانم بهش برخورد پشت تلفن چرت و پرت گفت شوهرم هی پیچوند ننش تحمل نکرد گفت گوشی بده با زنت حرف بزنم گوشی گرفتم منو شست پهن کرد شوهر من میگه من پشت سر بهشون حرف میزنم میگم دخالت نکنن ولی واسه تو تعریف نمیکنم که ناراحت نشی دیگه آله و علم