2777
2789
عنوان

میخوام ی نصیحت خواهرانه ب مستاجر بکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 48 پست

اتفاقا دیشب داشتم لایو یه آقای دکتر اقتصاد رو که در عضو مرکز پژوهش های مجلس هم هست گوش میکردم.

گفت اگر خونه ندارید هر چیزی بفروشید و هر کاری میتونید بکنید ویک سرپناه برای خودتون بخرید وگرنه در یکسال آینده قرار اتفاقاتی بیفته که دیگه محاله بتونید خونه بخرید.

تورم شدید در همه چیز و جهش قیمت شدید در مسکن در پیش هست.

خدا رو شکر آفرین به شما و خوش به حال همسرت که همچین زنی داره

اینقدر دلم میسوزه واسه داداشم و زنش

۱۸ ساله ازدواج کردن اینقدر از این اداها درآوردن که فلان محله اخه فلان خونه خوب نیست که هنوز مستاجرن 

اجاره ها هم کمرشکن

واقعا زن خوب نعمته تو رو میگن زنداداش من فقط به فکر لباس مارک واسه خودشو دختراشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فداتشم انشالله با دعای خیر شما😘

زنده باشی🌹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خدا رو شکر آفرین به شما و خوش به حال همسرت که همچین زنی دارهاینقدر دلم میسوزه واسه داداشم و زنش۱۸ سا ...

قربونت برم مرسی خواهر نظر لطفته

دیشبم بغض کردم شوهرم ازم تشکر کرد گفت صدقه سر تو صاحب خونه شدم منم از شوق گریم گرفت اینا همش تاثیرات راهییه ک مادرم رفت و من ازش یاد گرفتم همیشه میگه تا جونیید کار کنید و دل بکنید از لذتای زود گذر جمع کنید تا خونه دار شید بعدش هر غلطی خواستید بکنید😂

قربونت برم مرسی خواهر نظر لطفتهدیشبم بغض کردم شوهرم ازم تشکر کرد گفت صدقه سر تو صاحب خونه شدم منم از ...

خدا واسه هم حفظتون کنه و زندگیتون پر برکت باشه

مادر منم دقیقا همینطور بوده ولی پدرم بیخیال و واقعا مادرم زندگیو جمع کرده.داداشمم به پدرم رفته

از اونور دقیقا خاطرم هست مادر زنداداشم چقدر تو خرج کردن و اینا بیخیال بود.جلو ما به دخترش میگفت یحچالت خراب شد غصه نخوریا یکی دیگه میخری!!

میخوام طرز فکر رو بگم ...وگرنه خرج خونه اونا به من ربطی نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بسلامتی و دلخوش توش زندگی کنید باید پشتوانه مالی باشه تا بشه خونه خرید عزیزن حتی همون خونه کوچیک تو ...

مرسی عزیز دلم انشالله ب حق فاطمه زهرا امسال بری تو خونه خودت و بیای تاپیک بزنی برات ذوق کنیم

نترس محال نیس منم فکر تورو میکردم هیچوقت امید نداشتم خونه بخرم ولی شد خدا بهت راه میده توم تلاش کن هرچی داری پول کن شده فرش زیر پات بفروش ببین میتونی پیدا کنی تو دیوار بگرد بنگاه ها سر بزن فقط دس رو دس نذار تا تلاش نکنی هیچی جور نمیشه من و شوهرم با حقوق کارگری و نخوردن جمع کردیم هیچ پشتوانه مالی نداشتیم هیچکی هم کمکمون نکرد

قربونت برم مرسی خواهر نظر لطفتهدیشبم بغض کردم شوهرم ازم تشکر کرد گفت صدقه سر تو صاحب خونه شدم منم از ...

ببخشید اگه دوست داری جواب بده شوهر شما ماهی چقدر درآمد داره؟ شما هم سر کار میرید؟ 

🌈💙 Martia 💙 🌈

خدا واسه هم حفظتون کنه و زندگیتون پر برکت باشهمادر منم دقیقا همینطور بوده ولی پدرم بیخیال و واقعا ما ...

اونم سرش ب سنگ میخوره نترس دقیقا مشخصات زنداداشت مثل جاریمه نزدیک20ساله ازدواج کردن هنوز ک هنوزه بفکر قر و فره اون میرفت از گرون ترین بوتیک شهر لباس میخرید من تاناکورا میپوشیدم الان اون نمیتونه همین خونه منو اجاره کنه

ببخشید اگه دوست داری جواب بده شوهر شما ماهی چقدر درآمد داره؟ شما هم سر کار میرید؟

بخدا ماهی نزدیک15تومن من ن سرکار نمیرم یعنی بچه هام نمیزارن وگرنه میرفتم

ولی مدیریتم خوبه کل خرج خونه بامنه سر ماه پس انداز میکنم طلا میخرم

والا من راضیم ولی همون جنوب شهر ۴۰ متری هم بالا پایین میکنیم نمیتونیم بخریم

انشالله خدا کمک کنه بخرید زمین هم تونستی بخر بزار بمونه بعدا خورد خورد یا بسازی یا بفروشید ک سود کنه بهتر بگیرید فقط دست از تلاش ور ندار و خسته نشو

مرسی عزیز دلم انشالله ب حق فاطمه زهرا امسال بری تو خونه خودت و بیای تاپیک بزنی برات ذوق کنیمنترس محا ...

خب چجور عزیزم شما ماشین داشتی طلا داشتی ما هیچی نداریم شوهرم اصلا هزار تومن تو جیبش نبود اومد خواستگاری من بخدا بل وام ازدواج یازده سال پیش با ازدواج آسان عروسی کردیم حتی عمه و عموهام نبودن تو عروسیم چون دعوتیمون ازدواج آسان بود باید کم دعوتی داشتیم تاوقتی خونه باباش بود هز چی در می‌آورد مامانش ازش می‌گرفت خرج خودشون می‌کرد هی چی بگم دلم خونه فقط بخدا شده آرزوی محال برام حتی داشتن یه خونه کوچیک پایین شهر از خودمون

🌈💙 Martia 💙 🌈