2777
2789
عنوان

میخوام ی نصیحت خواهرانه ب مستاجر بکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 48 پست
اره میدونم ولی این اسیب چندساله چی میشه

بابا ول کن انسان خیلی قویه تا نگذری و همش دنبال کنکاش باشی ب هیچ جا نمیرسی من خودم چ زجرایی کشیدم ک گفتنش اصلا اینجا جای نیس اما گذشتتتت چون می‌گذرد غمی نیس دنبال آینده باش گذشته دیگه گذشته

بخدا ماهی نزدیک15تومن من ن سرکار نمیرم یعنی بچه هام نمیزارن وگرنه میرفتمولی مدیریتم خوبه کل خرج خونه ...

سر ماه چقدر پس انداز داری که میتونستی طلا بخری؟ من شوهرم همراهم نیس که بتونم حتی در ماه هزار تومن پس انداز کنم پول دستم نمیده.حتی یه مدت خرجشون رو رو کاغذ می‌نوشتم که چقدر پس انداز کردیم بعد مثلا یه ما یه تومن پس انداز شد بعد چهار ماه دیدم اصلا پول پس اندازمون نیس نمیتونم گناهش بشورم ولی فکرکنم هنوز با نداری خودمون کمک خانوادش میکنه ببین کلا تکیه گاهم نیست اصلا هوامو نداره یه بار گفتم کارت حقوقت بده من یه ماه خرج دست من باشه ناراحت شد قهر کرد.تو خانوادشون مامانه زن سالار هست باباش هیچ کاره فکرکنم واسه همین با من همینطوره وگرنه خداوکیلی من زن ولخرجی نیستم 

🌈💙 Martia 💙 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجور عزیزم شما ماشین داشتی طلا داشتی ما هیچی نداریم شوهرم اصلا هزار تومن تو جیبش نبود اومد خواستگ ...

بجون دوتا بچم شوهر منم اومد خاستگاری اس و پاس فقط زندگیم همون وام ازدواج بود جفتمون60تومن باهاش جهاز گرفتیم خونه اجاره کردیم مغازه اجاره کردیم و از صفر شروع کردیم مردا همشون بیخیال شوهر من از شوهر تو بد تر ولی تو دست و پا داشته باش خانوادش پولشو بردن هوچی گری کن دفاع کن نزار حقتونو بخوردن شده ماهی نیم گرم طلا بخر وردار فقط ریال و ندار ک بی ارزش میشه پولتم نمیرسه ارز دیجیتال تتر بخر همون دلاره  از خوراک اونجوری بگذر بخدا ما بوده یک ماه برنج نداشتیم فقط غذای نونی خوردیم

حالا مردیم؟؟؟ 

ن هیچیمون نشده  تا جوونی فقط جمععععع کن خرج کردنا رو بزار واسه میانسالی ب بعد

سر ماه چقدر پس انداز داری که میتونستی طلا بخری؟ من شوهرم همراهم نیس که بتونم حتی در ماه هزار تومن پس ...

ای بابا کارت سخت شد بشین باهاش حرف بزن چند تا مثال دور و آشنا بیار نرمش کن ولی دیدی باز فایده نداره با مادرش حرف بزن شاید مار افعی دلش ب حال آینده پسرش سوخت و کاری کرد مدیریت خونه بیفته دست تو

بجون دوتا بچم شوهر منم اومد خاستگاری اس و پاس فقط زندگیم همون وام ازدواج بود جفتمون60تومن باهاش جهاز ...

من ۴۳ سالم هست.مشکل میدونی چیه بابام خونه داده نشستیم شوهرمم دیگه عین خیالش نیست درد کم ندارم انقدر سرکوفت داداشم شنیدم سر خونه دادن بابام بهم ولی شوهرم براش مهم نیست اصلا هوامو نداره فقط میگه ندارم ببرمت از اینجا هم خودش هم خانوادش دنبال پول و مال مفت هستن بدجور گیر کردم دلم فقط خونه از همه

🌈💙 Martia 💙 🌈

من ۴۳ سالم هست.مشکل میدونی چیه بابام خونه داده نشستیم شوهرمم دیگه عین خیالش نیست درد کم ندارم انقدر ...

پس از همون اول شل کردی ک الان پیاده نمیشه بهشون مزه کرده کاش هیچوقت نمیرفتی خونه پدرت بشینی الانم دیگه فایده نداره فقط امیدوارم خدا خودش دستتو بگیره بنظرم ی دعوای سوری بگو پدرت راه بندازه بگه از اینجا بلند شید ببین شوهرت چی میگه شاید بهش برخورد حرکتی کرد

ای بابا کارت سخت شد بشین باهاش حرف بزن چند تا مثال دور و آشنا بیار نرمش کن ولی دیدی باز فایده نداره ...

مادرش انقدر این خانواده پررو هستن که حد و حساب نداره مامانش زن فوق العاده حسودیه رفته بودیم واسه خرید عقد باورت نمیشه شوهرم واسم قرآن خرید مامانش گفت برا منم بخر شوهرم گفت مامان تو که تو خونه داری قرآن گفت نه میخام بخر گیر بد آدمایی افتادم انقدر مادر خواهراش زجرم دادن که چهارساله قطع رابطه کردم یه بار رفتم به مادرش گفتم مامان فلانی فکر نیست باردار بودم چهارماهه بود گفت آره باید فکر زندگی باشه داره بابا میشه بعد شش روز خواهرش پیام داد به ما چه ربطی داره خوشی ناخوشیتون واسه خودتون باشه انقدر آدمای دلتنگی هستن بیخیال اصلا فکر آینده نیستن فقط مال مفت گیرشون بیاد یه بار داداشم باهامون دعوا راه انداخت تو زیرزمین بابام بودیم گفتم بیا بریم یه جا نگهبانی یه اتاقم بهمون بدن مامان باباش خودشون کشتن که الان زیرزمین داداشم از چنگشون درمیاره....میبینه خونه بابام دارم زجرکش میشم براش مهم نیست اصلا فقط مفت بشینه انقدر خسته هستم که نگو.....

🌈💙 Martia 💙 🌈

پس از همون اول شل کردی ک الان پیاده نمیشه بهشون مزه کرده کاش هیچوقت نمیرفتی خونه پدرت بشینی الانم دی ...

گفتم به بابام بابام اینا هم پشتم نیستن گفت ولت کرد با یه بچه رفت میخای چکار کنی خرجت از کجا بیاری باوجودیکه بازنشسته شرکت نفت میترسه نون خور بهشون اضافه بشه چی بگم هر چی بگم دردام زیاده

🌈💙 Martia 💙 🌈

مادرش انقدر این خانواده پررو هستن که حد و حساب نداره مامانش زن فوق العاده حسودیه رفته بودیم واسه خری ...

ای خدا چ خونواده عوضی هستن خونواده شوهر من از تو بد تر منم باهاشون قطع ارتباطم کثافتای حسود اونا از مال تو بدترن، همشون سرشوهرم کلاه گذاشتن هیچوقت نمیبخشمشون فقط از خدا میخوام کمکت کنه ولی با چیزایی ک گفتی شوهرت اگه پوشی از خودش داشته باشه دور از جون فک کنم ب ادم حسابت نکنه پس هی بزار زیر دست باشه فقط هرروز توسری بهش بزن آخرم نمیتونه بگه پاشو برو خونه بابات تو بگو گمشو خونه مادرت😂

گفتم به بابام بابام اینا هم پشتم نیستن گفت ولت کرد با یه بچه رفت میخای چکار کنی خرجت از کجا بیاری با ...

منم بابام پشتم نیس از اونم دل کندم الحمدالله شوهرم مرد خوبیه زندگی بهم یاد داد جز خودت ب هیچکس تکیه نکن هییییچکس

باور کن منم این و همیشه قبول دارم. انقدر که خانما تو خرید خونه موثرا آقایون نقش ندارن.

مردا همشون هپلی هپون مغزشون فقط یکساعت بعد میبینه😂آینده رو فقط ما خانوما میبینیم

ای خدا چ خونواده عوضی هستن خونواده شوهر من از تو بد تر منم باهاشون قطع ارتباطم کثافتای حسود اونا از ...

بهش میگم من خونه از خودم دارم باوجودیکه جیگرم از دست داداشم خونه سر همین خونه دادن بابام بهم .. ماهی دو تومن هم بسه واسه خرجی فکر نکن هنر میکنی کار میکنی چون باباش کلا آدم بیکاریه و دنبال دوست رفیق بوده فکر میکنن حالا شوهرم میره سر کار خیلی مسوولیت پذیره انگار مسوولیت پذیری فقط به کار هست اصلا احساس نداره محبت نداره که دلت خوش باشه گول خوردم از اولم واسه پول بابام اومدن جلو...اصلا براش عار نیس دوماد سرخونه باشه داداشم کلی حرف بارمون کرد گفت ولش کن چرا بابات به داداشت بده به تو نده انقدر پررو هستن خیلی خانواده کثیفی هستن ازشون متنفرم دلم نمیخاد هیچوقت دیگه ببینمشون شوهرم جونش درمیاره براشون 

🌈💙 Martia 💙 🌈

منم بابام پشتم نیس از اونم دل کندم الحمدالله شوهرم مرد خوبیه زندگی بهم یاد داد جز خودت ب هیچکس تکیه ...

من هیچ کسی رو جز خودم ندارم.الهی شکر شوهرت هواتو داره همین مهمه من نه آنقدر تنهام که بعضی وقتا از بی کسی فقط گریه میکنم

🌈💙 Martia 💙 🌈

بهش میگم من خونه از خودم دارم باوجودیکه جیگرم از دست داداشم خونه سر همین خونه دادن بابام بهم .. ماهی ...

ببخشید اصلا نمیخوام ناراحتت کنم چرا ازش جدا نمیشی چرا موندی باهاش 

بزن تو باسنش خودت برو سرکار تو ک داری سرکوفت رو میخوری لااقل بزار اون این وسط سیراب نشه