2777
2789
عنوان

بعضی وقتها طلاق خیلی هم خوبه

400 بازدید | 27 پست

یعنی وقتی یه زن تصمیم میگیره طلاق بگیره به یه مرحله ای میرسه که دیگه خون به مغزش نمیرسه فقط مغزش دستور میده دیگه باید تموم بشه 

من الان تو اون مرحله هستم 

شوهرم میگفت تو عرضه نداری خونه اجاره کنی بهم حرفای بی ناموسی میزنه میگه اگه بخوای خونه اجاره کنی باید بری زیرخواب مردم بشی یه حرفایی میگه که دیگه نمیتونم بمونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منمبه همین مرز رسیدم میخام جدابشم خدا لعنت کنه مرد بددهن رو زبونشو ازحلقومش دربیاره این مرتیکه هم حرفهای ناموسی میزنه بهم دائما طلاقم نمیاد بگیریم تا یه مرحله ای رفتم بعد دیگه نیومد تموم بشه 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

اگر خون به مغزت نمیرسه و تصمیم به طلاق گرفتی، کمی تامل کن!!!!

ضمنا طلاق هیچ وقت خوب نیست! همیشه انتخاب "بد" میان "بد" و "بدتر" است... و البته ممکنه توش خیر هم نهفته باشه برای کسی که تمام تلاشش رو کرده باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میگه از خونم برو خب منم خونه باید اجاره کنم برم در حد مرگ منو میزنه فهش بی ناموسی میده بهم

بشین تو خونه.ات 

کجا بری؟!

اون باید طلاقت بده

برو درخواست مهریه بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ازبس زندگی مزخرف شده من خانمم بهم خیانت کرد سه ساله جدا شدیم پسره هشت سالم باهاشه دیشب زنگ زده دارم ازدواج میکنم هم اون بچرو پذیرفته هم بچه اونو هیچوقت جواب تلفنش نمی‌دادم دیشب یهو دادم اینارو گفت تا الآن نتونستم بخوابم زنه بی‌منطق پشت گوشی به بچه میگه تو به اون میگی بابا یابه این وقتی بچم پرسید بابا داری حرف میزنی

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

بشین تو خونه.ات کجا بری؟!اون باید طلاقت بدهبرو درخواست مهریه بده

چرا بشینم که منو بزنه بکشه

ماشین که به نام منه پول دادم خریده چون من رانندگی بلد نیستم زیر پای اینه حکم جلب ماشین رو میگیرم خونه اجاره کردم میرم با بچم جدا زندگی میکنم مهریه هم میزارم اجرا

با سابقه نکبتی که داره حضانت بچه رو هم میگیرم یعنی بچمم میبرم با خودم 

ازبس زندگی مزخرف شده من خانمم بهم خیانت کرد سه ساله جدا شدیم پسره هشت سالم باهاشه دیشب زنگ زده دارم ...

اگر زنت خیانت کرده بیخود کردی بچه رو سپردی بهش! شما مردها راحت طلبید!!!

زن خیانت کار صلاحیت تربیت فرزند داره؟؟؟؟؟؟