2777
2789
عنوان

تو بودی ول میکردی

104 بازدید | 6 پست

شوهرم همیشه ی خدا تو قیافس

منم خسته شدم از این نازو اداهاش

منم رفتم توی قیافه و کم محلی 

از وقتی منم اینطوری شدم یکم دستوپاشو جم کرده مراعات میکنه انگاری از اینکه مثل قبل دوروبرش نیستم ناراحته دوست داره با یکم خر کردنم بشم همون آدم قبلی اونم بشه همون قیافه بگیره

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بعضی ادما لیاقت خوش رفتاری مدام ندارم جدی میگم یکم باید مثل خودشون باشی تا قدر بدونن متاسفم ولی واقعیته 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با همین فرمون جلو برو

من زیاد آدم اینطوری فرم نیستم دارم وا میدم😂😂

ولی به نظرم جوابه

خاک به گورم که محکم نیستم اونم فهمیده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
بعضی ادما لیاقت خوش رفتاری مدام ندارم جدی میگم یکم باید مثل خودشون باشی تا قدر بدونن متاسفم ولی واقع ...

به خدا راست میگی

به خدا راست میگی

والا.شما از امضات معلومه ادم ملایم و صلح جویی هستی پس ایشون بدخلقی بی دلیلش فقط بخاطر تربیت غلطشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
والا.شما از امضات معلومه ادم ملایم و صلح جویی هستی پس ایشون بدخلقی بی دلیلش فقط بخاطر تربیت غلطشه

آدم بدی نسیت فقط  دایم القهره بیشتر وقتا فک مینم دوستم نداره اما خب الان که باهاش سرسنگینم رفتاراش بهتر شده