بچه ها اگه درآمد زن بیشتر از مرد باشه، زن باید توی هزینه ها کمک کنه؟ آخه اگه درآمد زن بیشتر باشه، بیشتر خرج ها هم میوفته رو دوش اون. به نظرتون باید چیکار کرد؟؟ همه جدی نظر بدن
این دیگه میمونه به لطافت و نرمی اون زن که چجوری منافعش رو حفظ کنه جوری که همسرش ناراحت نشه
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دور از جون همگی ولی میدونی چرا دیه ی مرد بیشتر از زنه؟چون نان آور محسوب میشه یعنی تهیه ملزومات زندگی کلااااا وظیفه ی مرده حتی خرید وسایل خونه هم وظیفه ی مرده این از منظر قانونی بود حالا از نظر اخلاقی ببین اخلاق شوهرت چطوریه ادمی هست که کمکش کنی قدردان باشه یا ناسپاسه؟اگرم میخوای کمک کنی دائمی کمک نکن که وظیفت بشه
یعنی یجوری نشون بدی که از خرجی و مخارج راضی هستی و مازاد هزینه ها رو طلا میخری
والا تو موقعیت شما نیستم همین به ذهنم رسید
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
از کار خونه مشارکت نداره منظورتون یعنی چی؟ یعنی مثلا سرماه کل حقوقش رو خرج خودش میکنه لباس برا خودش ...
نخیر ، شما گفتی هردوتون واسه خانواده کار میکنین. منم میگم همه ی کارای خونه رو خودم انجام میدم.شوهرم یه دونه قاشق هم جابه جا نمیکنه توی خونه. بعد درسته من درآمدمو خرج زندگی کنم؟ خب اگه حرف از برابریه، کارهای خونه هم باید برابری باشه دیگه