2777
2789
عنوان

100 میلیون دارم نقره ساچمه بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 47 پست
خوب پرسو جو کن ۱۰۰ میلیون کم نیستابجای ریسک برو سکه بخر طلا سرمایه گزاریه امنیه

باسه چسم عربرم. خیلی مهربونی 

اولش یکم میخرم، دوستم میگه 600 میلیون داده حدود دو ماهه پولاش شده 830 میلیون راست میگه بهم فاکتور نشون داد 

اخه کجا اومدی سوال اقتصادی بپرسی

بله منم تحلیلهایی خوندم که نقره رشد خیلی بیشتری در اینده نسبت به طلا خواهد داشت و به چشم دیدم دوستم خرید چهاربرابر رشد کرد اونم کمتر از شش ماه

اینحا بگی بهت میخندن چون اطلاعات ندارن

نقره خواستی بخری بهتره از بورس کالا بخری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا خریدم، اما خب موقع فروش مالیات میاد برامون. حالا حق اجرت هیچی، خیلی رشد نمبکته انگار. چون دلار ه ...

طلا سود نداره ! اینو هر جایی نگیا دختر  طلا و دلار با هم میره بالا پارسال گرمی ۲۳۰۰ بود الان ببین چنده  

لایک نکن 🤨
اخه کجا اومدی سوال اقتصادی بپرسیبله منم تحلیلهایی خوندم که نقره رشد خیلی بیشتری در اینده نسبت به طلا ...

مرسی عزیزم، ملومع اطلاعاتت بالاست. الان رفتم سرچ کردم. فک کنمدقیمتاش بالا بود و نماد اعتماد نداشت 

مطمینی کارشون درسته؟ شما خریدی؟ 

همون نمایندگی دبی AH  بهتر نیست؟ 

طلا سود نداره ! اینو هر جایی نگیا دختر طلا و دلار با هم میره بالا پارسال گرمی ۲۳۰۰ بود الان ببین چن ...

خب اخه مالیات و اجرت هم حساب کردم. دیدم نقره 93% رشد کرده، طلا 43%... دلار و ماسین و خونه هم گرون شده. اما دولت ایران آمار تمام طلاهام رو داره. خودم رفتن دیدم فاکتور ها رو از طلا فروسا میگیره مالیات میزنه برامون 

خب اخه مالیات و اجرت هم حساب کردم. دیدم نقره 93% رشد کرده، طلا 43%... دلار و ماسین و خونه هم گرون شد ...

در دراز مدت ببین کدوم بهتره همونو بخر ،مالیاتو موقع خرید پرداخت میکردیم از قدیم 

لایک نکن 🤨

عزیزان من ملک بخرن یاطلا🥺🥺🥺🥺

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
در دراز مدت ببین کدوم بهتره همونو بخر ،مالیاتو موقع خرید پرداخت میکردیم از قدیم

وای عزیزم خیلی خگب گفتی. رفام الان نمودار رو دیدم در طول 20 سال نقره همیشه 2-3 برابر طلا رشد کرده. گفته در 2024  امسال و 2025 رکورد میرنه بازم. چون ایلان ماسک برلی خودرو برقی هاش  و چین و روسیه برای پلن خورسیدی نیاز به نقره دارند احتمالا قیمتش بالا میره. خدایا شکرت 😍♥️

باسه چسم عربرم. خیلی مهربونی اولش یکم میخرم، دوستم میگه 600 میلیون داده حدود دو ماهه پولاش شده 830 م ...

از کجا مبخرن اینارو؟

یادمه ی زمان بیت کوین اینا میخریدم خوب میرفت بالا خیلیا سود انچنانی بردن ولی یهو شدید افت کرد و صرر داد 

همچبن چبزی نباشه ی مدت بره بعدش یهو  قیمتش بریزه؟

باسه چسم عربرم. خیلی مهربونی اولش یکم میخرم، دوستم میگه 600 میلیون داده حدود دو ماهه پولاش شده 830 م ...

چیزی که زیاد رشد داره مطمبن باش افتشم زیاده اگه تو اوجه ریسک خریدش بالاست

من  حس خوبی به نقره ندارم خیلی ریسکش بالاست شاید الان رشد داره ولی  افت شدیدم پبدا میکنه  ولی طلا هبچوقت افت شدید نداره و همیشه رو به بالاست خریدو فروششم راحته

نقررو تا دبوی سود کردی رفته بالا باید زود بفروشی  چون معلوم نیست چی بشه امکان صررشم هست

چیزی که زیاد رشد داره مطمبن باش افتشم زیاده اگه تو اوجه ریسک خریدش بالاستمن حس خوبی به نقره ندارم خ ...

ممنونم  هلن عزیز. میدونی من الان رفتم نمودار 20 ساله طلا و نقره جهانی رو دیدم. بعد فهنیدم تو این 20 سال بعضی جاها حتی نقره از طلا گرون تر شده حتی... بعد دیدم همیشه 2 برابر طلا سود داده. ریسکش خیلی بوده و انسال عنه تحلیل گرهای جهانی گفتند به دلیل نیاز صنعت قیمتش رشد میکنه. 

خیلی برام جالب شد گفتم به شما هم بگم