بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم از جای کم اجرت بخر من از پاساژ رضا بازار پونزده خرداد اجرت ۵ درصد بخر
خب آخه کارت ملی ادم رو مبخوان اخرش دولت هم اجرت میگیره هم مالیات. من طلا خریدم و فروختم 18 میلیون غقط مالیات و اجرت دادم رفت رو 100 میلیونم 😔. چرا ایران اینطوریه اخه
صد میلیون نقره بخری؟ حالت خوبه؟معلومه که طلا باید بخری طلا عین پول نقد... نقره رو بخری بخوای بعد چند ...
خب درست میگی عزیزم. من خیلی از این تقلب کارا دیدم. دوستن مبگه از وارد کننده دبی بخریم راحت تره و امن تره، سرتیفیچیت هم میدن بهمون، هر وفتم خواستیم بفروشیم خودشون نیخرن،. آخه دبی هر لحظه خرید و فروش داره
وا کی گفت کارت ملی میخوان همش میگن طلا به راحتی هم پول میشه برات دختر این چه حرفیه ، سکه تمام بخر د ...
پس از من کلاهبرداری کردن عزیزم. ادم دلسرد میشه واقعا. سکه هم دارم اما میگن نقره 93% رشد چرده و طلا 42.5%. رفتم خوندن دیدم درست بود. واس همین دوستم گفت از اینجا بپرسم خودش نقره ساچمه خریده تو باکس شیک خیلی خوشگله کارش، از وارد کننده دبی خریده